.Παίχτηκε παιχνίδι με το συνάλλαγμα και το ευρώ τους τελευταίους έξι μήνες;

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση Τσίπρα και προσωπικά ο πρωθυπουργός είχαν plan B, C αλλά δεν είχαν plan A. Όλοι δούλευαν για ένα παράλληλο κόσμο, για μια παράλληλη χώρα αλλά δεν δούλευαν για την Ελλάδα του σήμερα, αυτή που είναι μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας. 

Αποδεικνύεται ότι επί έξι μήνες ο Τσίπρας και η παρέα του είχαν σχέδια για όλα τα δεδομένα αλλά όχι για το ευρώ και για τη σωτηρία της χώρας. Το ένα σχέδιο προέβλεπε ντου στις τράπεζες, συλλήψεις και πετρέλαιο από τη Ρωσία. Ο Λαφαζάνης ήταν ο αρχηγός και ακολουθούσαν οι άλλοι... άτακτοι....περισσότερα »

.Έτοιμος για τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας – «Εκβιασμένη ενότητα δεν υπάρχει»

Την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ έδειξε στους διαφωνούντες ο Αλέξης Τσίπρας και σε κάθε περίπτωση ο πρωθυπουργός διεμήνυσε στην εσωκομματική του αντιπολίτευση ότι είναι έτοιμος να αναλάβει το κόστος της διάσπασης προκειμένου να υπερασπιστεί την επιλογή της κυβέρνησης να υπογράψει νέο μνημόνιο για να παραμείνει η χώρα στην ευρωζώνη.

 Ο Τσίπρας με τη συνέντευξή του στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, το «Στο Κόκκινο 105,5» έριξε το γάντι στους αντιφρονούντες κατηγορώντας τους ότι «παρακολουθούσαν τη διαπραγμάτευση γκρινιάζοντας την ώρα που η κοινωνία ήθελε να ενισχύσει αυτή τη διαπ...περισσότερα »

.Νέα κίνηση από την Ζωή: Ετοιμάζει παρατηρητήριο για τα Μνημόνια

Μετά την εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια, η οποία, πλέον, βρίσκεται στον «πάγο», η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου ετοιμάζει να δημιουργήσει παρατηρητήριο. 

Σε συνάντηση της με τον πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής για το Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), Γ. Σταυρόπουλο, η κ. Κωνσταντοπούλου εκτίμησε ως «σωστή και σοφή» την πρόταση της Επιτροπής, για την δημιουργία μηχανισμού αξιολόγησης των πολιτικών λιτότητας στα δικαιώματα του ανθρώπου, και δεσμεύτηκε ότι η ίδια θα αναλάβει πρωτοβουλία για την υλοποίησή της.

 Η συνάντηση αυτή έγινε λίγες ώρες μετά την συνέντευξη του πρωθυπουρ... περισσότερα »

.Στη Βουλή η μήνυση Βαρουφάκη για το Plan B

Στη Βουλή διαβίβασε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, τη μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου Αθηνών Παναγιώτη Γιαννόπουλου, κατά του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, αναφορικά με τις ενέργειές του για το Plan B. 

Σημειώνεται ότι έχουν διαβιβαστεί και άλλες μηνύσεις κατά του Βαρουφάκη, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη που αφορά τις ενέργειες του για το εναλλακτικό σχέδιο. 

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης μπαίνουν οι καταγγελίες για την εμπλοκή μη πολιτικών προσώπων που φέρονται να είχαν γνώση και συγκεκριμένο ρόλο στην υλοποίηση του plan b όπως αυτό παρουσιάστηκε σε ομ... περισσότερα »

.Τεχνικό πρόβλημα ίσως καθυστερήσει το άνοιγμα του Χρηματιστηρίου

Σημαντικό τεχνικό πρόβλημα ενδέχεται να καθυστερήσει την επαναλειτουργία του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μηχανογραφικά συστήματα των τραπεζών δεν μπορούν άμεσα να προσαρμοστούν, ώστε να δημιουργηθούν νέοι τραπεζικοί λογαριασμοί για τους Έλληνες επενδυτές.

 Οι νέοι τραπεζικοί λογαριασμοί απαιτούνται, καθώς οι Έλληνες επενδυτές θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν κατά κύριο λόγο «φρέσκο» χρήμα, για να αγοράσουν μετοχές, κάτι που απαιτεί τη δημιουργία νέων λογαριασμών. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κ. Μποτόπουλος, είχε δηλώσει χθες ότι το Χ.Α. αναμ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.