.Τσίπρας: Αλλαγές παντού, παροχές, μεταρρυθμίσεις και στο βάθος ...συμφωνία με τους εταίρους

Τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησής του παρουσιάζει αυτή την ώρα στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Δείτε τις πρώτες εξαγγελίες. Συνοπτικά ο κ. Τσίπρας ανέφερε: · 

Η ανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας, η αποκατάσταση του ισότιμου ρόλου της Ελλάδας, η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η κοινωνική δικαιοσύνη αποτελούν τους βασικούς στόχους της κυβέρνησης, ήταν τα πρώτα λόγια του Πρωθυπουργού. · 
*Εχω πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών και της ευθύνης* · Το όραμα περν... περισσότερα »

.Reuters: Αδύνατη η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ μετά την ομιλία Τσίπρα- Ευθεία ρήξη με τους πιστωτές

Αρνητικά είναι τα πρώτα σχόλια κορυφαίων διεθνών αναλυτών όσον αφορά την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα. 

«Εάν ο Τσίπρας δεν κρύβει κάποιον άσσο στο μανίκι του, δύσκολα θα καταφέρει να διατηρήσει την Ελλάδα στο ευρώ» τονίζει ο κορυφαίος αρθρογράφος του Reuters Hugo Dixon και εκτιμά ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι πιστωτές της χώρας να συμφωνήσουν με τις εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης.

 Όπως αναφέρει ο αναλυτής του διεθνούς πρακτορείου προειδοποιεί ότι αυτές οι εξαγγελίες θα οδηγήσουν τη χώρα σε εξάντληση της ρευστότητας και επιβολή ...περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.