.Εκδηλώσεις με Ανοιξιάτικο χρώμα!

Το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Ζωγράφου οργανώνει μία σειρά εκδηλώσεων για να γιορτάσει την πιο όμορφη εποχή του χρόνου:
Τετάρτη 30/04/2014, ώρα 20:00, Πλατεία Τερζάκη, Άνω Ιλίσια: Γνήσιο παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα της Μαρίας Σκουλά.  

Παρασκευή 02/05/2014, ώρα 19:30, Μουσείο ΜΑΡΙΚΑ ΚΟΤΟΥΠΟΥΛΗ: Εκδήλωση –  αφιερωμένη στο Διονύσιο Σολωμό. 

Σάββατο 03/05/2014, ώρα 19:00, Δημοτικός Κινηματογράφος ΑΛΕΚΑ:    «4ο Ετήσιο Ρεσιτάλ Πιάνου» , φιλανθρωπικού χαρακτήρα, συνδιοργάνωση με  το Ωδείο Ζωγράφου –  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ. 

Δευτέρα 05/05/2014 – Κυριακή 11/05/2014: Έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Μαθιουδάκη στη Βίλα Βουγά, με τίτλο το «Όνειρο της Καλυψώς».  

Τετάρτη 07/05/2014, ώρα 19:30, Πλατεία Τερζάκη, Άνω Ιλίσια: Συναυλία του συνθέτη Γιάννη Σπανού με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.  

Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε μαζί τις μέρες και τις νύχτες της Άνοιξης

.Αριστερό ζεϊμπέκικο

Οι ζεϊμπεκιές που έμαθα ότι έριξε η νέα Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, μετά τη νίκη της στην Αττική, ήταν κάτι πολύ κακόγουστο. Είναι δυνατόν κάποιος που μόλις τον ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι Αθηναίοι να τρέχει και να φέρνει γυροβολιές; Τι θέλει να πει δηλαδή; Ότι χάρηκε; Και για ποιον ακριβώς λόγο χάρηκε; Δεν την ψηφίσαμε για να χαρεί. 

Την ψηφίσαμε να πάει να κάνει καμιά σωστή δουλειά. Βεβαίως η χαρά είναι ανθρώπινη, αλλά σ’ αυτά τα πράγματα απαιτείται και ένα μέτρο, ένα στιλ, μια συναίσθηση των συνθηκών. Όταν χορεύουμε -και πόσο μάλλον ζεϊμπέκικο- είμαστε προφανώς μερακλωμέν... περισσότερα »

..ΔΗΜΑΡ: Οδηγός αυτοκτονίας

Οι μόνοι που δεν κατάλαβαν το μήνυμα των ευρωεκλογών και την αποδοκιμασία της ΔΗΜΑΡ από τους πολίτες που την ψήφισαν το 2012, είναι φαίνεται κάποια ηγετικά στελέχη, η ηγετική ομάδα γύρω από τον πρόεδρο Φώτη Κουβέλη. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει, τόσο από τις τοποθετήσεις τους στη συνεδρίαση της Παρασκευής, όσο και από τις δημόσιες δηλώσεις τους στα ΜΜΕ. Αναζητούν δικαιολογίες, χωρίς να αντιλαμβάνονται την ουσία. Δεν φταίει ούτε η «θολούρα» της πολιτικής γραμμής, ούτε η επικοινωνία της και ούτε φυσικά η πόλωση, η οποία εξάλλου είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε προεκλογικές περιόδους. Το ... περισσότερα »

.Εκπρόσωπος Κρεμλίνου: Ποροσένκο και Πούτιν ζήτησαν να σταματήσει η αιματοχυσία στην Ουκρανία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο εκλεγμένος πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο ζήτησαν σήμερα να σταματήσουν γρήγορα η αιματοχυσία και η στρατιωτική δράση στις ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας, μετέδωσαν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία επικαλούμενα έναν εκπρόσωπο του Κρεμλίνου.

Οι ηγέτες των δύο χωρών συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, τον περασμένο Μάρτιο, στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια από την Απόβαση στη Νορμανδία.

"Στη σύντομη συνομιλία τους, τόσο ο Πούτιν όσο και ο Ποροσένκο ζήτησαν να τερματιστεί γρήγορα η αιματοχυσία στη νοτιοανατολική Ουκρανία καθώς και οι μάχες και από τις δύο πλευρές ? από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και από τους υποστηρικτές της ομοσπονδιοποίησης της Ουκρανίας", μετέδωσε το πρακτορείο ΡΙΑ Νόβαστι επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.

.Συνέχεια στην εσωκομματική ένταση

Ως ατόπημα χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης το σχόλιο του Ευάγγελου Βενιζέλου περί «πέμπτης φάλαγγας» στο εσωτερικό του κόμματος, συνεχίζοντας τις επικρίσεις του. 
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Μωραΐτης σχολίασε ότι οι πολιτικοί οφείλουν «στα πολιτικά επιχειρήματα να απαντούν με πολιτικά επιχειρήματα και να μη μπαίνουν στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας για να δημιουργήσουν εντυπώσεις».

.«Η κρίση της χώρας είναι κρίση εθνικής αυτοσυνειδησίας»

Η κρίση της χώρας είναι τελικά κρίση εθνικής αυτοσυνειδησίας, δεν είναι κρίση μόνο οικονομική, δημοσιονομική, αναπτυξιακή, κοινωνική, ή μια κρίση των δημοκρατικών θεσμών και της νομιμοποίησης του πολιτικού συστήματος. Είναι κάτι βαθύτερο. 

Είναι μια κρίση της ταυτότητας της ελληνικής κοινωνίας, της αυτοτοποθέτησής της σε σχέση με την Ευρώπη, σε σχέση με τον κόσμο, αλλά και σε σχέση με την ίδια την εθνική μας ιστορία. Αυτό υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας κατά τη σημερινή τελετή ορκωμοσίας της νέας σειράς υποψηφίων ακολ...περισσότερα »

.Πάγκαλος: Αποδιοπομπαίος τράγος ο Θεοχάρης

Στη «διαδικασία του αποδιοπομπαίου τράγου», που είναι «παραδοσιακή στην ελληνική πολιτική σκηνή», απέδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος την παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων

Όπως ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ρόλος του γ.γ. Εσόδων ήταν να εκτελεί, όχι να διαμορφώνει την κυβερνητική πολιτική, για την οποία κατηγορείται.

«Ο κ. Θεοχάρης έχει ήδη γράψει το όνομά του στην ιστορία του ελληνικού κράτους», πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος, τονίζοντας ότι ο πρώην γ.γ. Εσόδων διαδραμάτισε «σημαντικό ρόλο» στην επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος και στην εξισορρόπηση του εμπορικού ισοζυγίου.

Αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών, ο κ. Πάγκαλος σχολίασε πως «δεν μπορείς να απομακρύνεις τον Στουρνάρα παρά μόνο αν ο ίδιος το θέλει» ή αν στόχος της κυβέρνησης είναι να δώσει έμφαση σε αντικείμενα που δεν αποτελούν ειδικότητα του νυν υπουργού Οικονομικών.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.