.«Αλέξη, τι σου κάναμε»;

Όλα είναι τέλεια στη χώρα. Αυτό είπε ο Τσίπρας σήμερα στη βουλή με τέτοια δόση αλαζονείας που απλά προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι η κυβέρνησή του είναι ετοιμόρροπη και κάνει απέλπιδες επικοινωνιακές ενέργειες για να συσπειρώσει τους βουλευτές του.

 Μάλλον ο πρωθυπουργός παίρνει μαθήματα υποκριτικής από το Λάκη Λαζόπουλο την παράσταση του οποίου «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» είδε σύσσωμος σχεδόν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας με το υπουργικό του συμβούλιο. Αυτός ο κυβερνητικός θίασος λοιπόν δια στόματος Τσίπρα με μια φοβερή δόση υπεροψίας αρνείται οποιαδήποτε κριτική για τα πεπραγμένα του, ανα... περισσότερα »

.Μιλά η Ντόρα για διαφάνεια και ο Τσίπρας για αλήθειες – Ο απόλυτος σουρεαλισμός!

Πολύ συγκινηθήκαμε από τον αγώνα που έδωσε μέσα στη Βουλή η Ντόρα για να στριμώξει τον πρωθυπουργό σε ότι αφορά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Προφανώς όσες ερωτήσεις κι αν γίνουν για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο όλων των εποχών, ουδεμιά απάντηση θα πάρουν από τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ο οποίος μάλιστα δηλώνει και περήφανος που έκανε την ανακεφαλαιοποίηση γιατί έσωσε τις καταθέσεις. Τι να πει κανείς. Ο άνθρωπος που θα πήγαινε τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα στη φυλακή για τις προηγούμενες ανακεφαλαιοποιήσεις, οι οποίες έγιναν με τις τιμές στα 4 και τα 5 ευρώ, να έχει το θράσος να μι... περισσότερα »

.Πάγκαλος για Τσίπρα: Όταν δεν είσαι τίποτα και καμαρώνεις γιατί έγινες στα 40 πρωθυπουργός είσαι απλώς ψώνιο

Ψώνιο αποκάλεσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τον πρωθυπουργό.
Με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή περί οίησης ο πρώην υπουργός σχολίασε στο twitter ««Οίηση είναι η υπερβολική αυτοεκτίμηση. Όταν δεν είσαι τίποτα και καμαρώνεις γιατί έγινες στα 40 Πρωθυπουργός είσαι απλώς ψώνιο».

.Ο Πούτιν βρυχάται και δίνει εντολή για άμεση καταστροφή κάθε απειλής

Σε σκληρή προειδοποίηση προς την Τουρκία στη σκιά της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους Su-24, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ρωσικός στρατός στη Συρία «θα καταστρέφει άμεσα» οποιαδήποτε δύναμη τον απειλεί. 

Όποιοι στόχοι στη Συρία συνιστούν απειλή για τις ρωσικές δυνάμεις που μάχονται τους τζιχαντιστές, θα πρέπει να καταστραφούν άμεσα, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, υπογραμμίζοντας ότι η στρατιωτική επιχείρηση στην εν λόγω χώρα «δεν υπαγορεύεται από γεωπολιτικούς λόγους», αλλά γίνεται για την προστασία της Ρωσίας. Μιλώντας σε εκδήλωση του υπουργείου... περισσότερα »

.Στο… κόκκινο για συμφωνία εντός της ημέρας για τα κόκκινα δάνεια

Με σημεία σύγκλισης αλλά και ανοιχτά θέματα ολοκληρώθηκε η μαραθώνια συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών. 

Αθήνα και κουαρτέτο ήρθαν σε κατ' αρχήν συμφωνία των δύο πλευρών για το νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων και τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) με μοναδικό «αγκάθι» να παραμένει το μάνατζμεντ, αφού το 51% του Διαχειριστή θα παραμείνει στο Δημόσιο.

 Το θέμα των κόκκινων δανείων θα συζητηθεί και σήμερα σε νέες συναντήσεις που θα γίνουν μεταξύ των δύο πλευρών στις οποίες, όπως εκτιμούσαν κύκλοι του οικονομικ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.