.«Πρώτη φορά στην ιστορία η αξιωματική αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της χώρας

Αντώνης Σαμαράς: Δεν της πέρασε

«Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η Αξιωματική Αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της Χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλίου. Δεν της πέρασε» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα.

«Μένει όμως η πικρή γεύση, ένα ελληνικό κόμμα να είναι με τόσο φανατισμό εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού» καταλήγει η δήλωση του πρωθυπουργού.

.«Κυβέρνηση και Σαμαράς δε χαίρουν της εμπιστοσύνης του λαού»

Για αντισυνταγματική παραβίαση του κανονισμού της Βουλής κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση

Για παράβαση κάθε έννοιας συνταγματικότητας και του κανονισμού της Βουλής κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την απόρριψη της πρότασης μομφής που κατέθεσε κατά του Γιάννη Στουρνάρα, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει πως ούτε η κυβέρνηση, ούτε και ο υπουργός οικονομικών χαίρουν της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:

«Το σημερινό οριακό αποτέλεσμα κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου αποδεικνύει τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση, κατά παράβαση κάθε έννοιας συνταγματικότητας και του κανονισμού της Βουλής, δεν θέλησε να κάνει δεκτή την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του κ. Στουρνάρα για το μείζον θέμα των τραπεζών.
Στην πραγματικότητα ούτε η κυβέρνηση ούτε ο κ. Στουρνάρας χαίρουν της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού».

.Τέσσερις από το Δήμο Ζωγράφου στη λίστα Νικολούδη για το πόθεν έσχες

Στον κατάλογο με τους 75 δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους για τους οποίους έχει επέμβει ο εισαγγελέας για ανακριβή δήλωση του πόθεν έσχες και που παρέδωσε στη Βουλή ο Παναγιώτης Νικολούδης περιλαμβάνονται και τέσσερις από το Δήμο Ζωγράφου. Και οι τέσσερις ελέγχονται από τον εισαγγελέα γιατί δεν υπέβαλλαν δήλωση του πόθεν έσχες ως όφειλαν. 
Πρόκειται για τους *Βασίλη Θώδα, πρώην δημοτικό σύμβουλο της ΔΑΔΑ, της παράταξης δηλαδή του Γιάννη Καζάκου. Στη λίστα αναφέρεται ως πρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου του Δήμου Ζωγράφου. Γεώργιο Καλιακάτσο δημοτικό σύμβουλο του Κώστα Κ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.