.Αντιπαράθεση για τον εκλογικό νόμο

Η *εκπρόσωπος της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου*, σε δήλωσή της αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι είναι επικίνδυνο κόμμα και τονίζει: 
«Δείγμα ηττοπάθειας, αλλά και απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα επικίνδυνο κόμμα που επιδιώκει την ακυβερνησία μέσω αλλεπάλληλων εκλογών, αποτελούν οι σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου του Πάνου Σκουρλέτη, σύμφωνα με τον οποίο 'αν θέλει η κυβέρνηση να φέρει νόμο τώρα για την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα και να παραιτηθούμε να πάμε σε εκλογές, εμείς θα τον ψηφίσουμε. 
Αμ' έπος αμ' έργον'! Η αλήθεια είναι πως πριν καν προλάβει ο κ. Τσί... περισσότερα »

.Η Αθήνα αποκτά τον Μητροπολιτικό της Ποδηλατόδρομο

Την έναρξη της δημιουργίας του Μητροπολιτικού Ποδηλατόδρομου της Αθήνας μήκους 27 χιλιομέτρων, που θα ξεκινάει από την Κηφισιά, θα διασχίζει την Αθήνα και θα καταλήγει στον Φαληρικό Όρμο, εξήγγειλαν ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015, ενώ η κατασκευή του θα ξεκινήσει με τον νότιο άξονα Γκάζι- Φάληρο μήκους 11 χιλιομέτρων, καθώς ήδη έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και το κόστος θα φτάσει στα 2,2 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά το έργο του βόρειου άξονα Γκάζι- Κηφισιά, μήκους 16,5 χιλιομέτρων και κόστους 9 εκατ. ευρώ, αυτό βρίσκεται σε σημαντικό βαθμό ωριμότητας, καθώς έχουν ολοκληρωθεί τόσο οι μελέτες όσο και η διαβούλευση με τους οκτώ δήμους και, τις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να έχει κατακυρωθεί και ο διαγωνισμός.

Σημειώνεται ότι στους κεντρικούς άξονες του μητροπολιτικού ποδηλατοδρόμου πρόκειται να ενωθούν τα τοπικά δίκτυα ποδηλατοδρόμων των δήμων με τη μορφή «Τ». Ταυτόχρονα, πρόκειται να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση της μετεπιβίβασης στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Σύμφωνα με τις μελέτες, ο ποδηλατόδρομος διέρχεται πλησίον αρχαιολογικών χώρων, θα έχει ήπιες κλήσεις, ενώ βασικός στόχος είναι να συνδεθεί το κέντρο της Αθήνας και με μη προνομιούχες περιοχές.

.Αντιπαράθεση υπουργείου Ανάπτυξης - ΣΥΡΙΖΑ

Αντιπαράθεση υπουργείου Ανάπτυξης - ΣΥΡΙΖΑ, για την εξαγγελία του Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη περί ίδρυσης αναπτυξιακής τράπεζας και τραπεζών ειδικού σκοπού όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναλάβει την εξουσία. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «πουλάει αέρα κοπανιστό» και πως «βάζει το τυρί αλλά κρύβει τη φάκα». Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων, ο κος Τσίπρας ανακοίνωσε νέα «σεισάχθεια» στα κόκκινα δάνεια ύψους 2 δισ. ευρώ, όταν αυτά αγγίζουν συνολικά τα 80 δισ. ευρώ, ήτοι όπως είπε δίνει λύση σε λιγότερο από το 1/100 του προβλήματος. 

Απαντώντας μέσω του in.gr, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ανέφερε πως ο υπουργός «στην προσπάθειά του να απομειώσει τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ξευτελίζει την ιδιότητά του και το ρόλο του». 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.