.Ομόφωνο όχι στον Μητσοτάκη από το Δημοτικό Συμβούλιο

Με το Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου να στέκεται ομόφωνα στο πλευρό της, η Δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη θα αντιμετωπίσει τις διώξεις Μητσοτάκη. 

Μέσα από μια συναινετική αλλά ουσιαστική συνεδρίαση, που συσπείρωσε το σύνολο σχεδόν των παρατάξεων, το Δημοτικό Συμβούλιο χτες, χωρίς ούτε μία αρνητική ψήφο επί των παρόντων, έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να απέχουν από κάθε διαδικασία που σχετίζεται με την επανεξέταση των συμβάσεων των εργαζομένων με νέα κριτήρια του νόμου Μητσοτάκη. 

Απόντες από την ψηφοφορία ήταν οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Αγγελόπουλου και η κ. Μπότου «Δεν... περισσότερα »

.«Χωρίς πλήρη συμμόρφωση στις δεσμεύσεις σας, δεν υπάρχει επόμενη δόση»

Ευρωπαίοι αξιωματούχοι που επιλέγουν να μιλήσουν ανώνυμα σε διεθνή Μέσα Ενημέρωσης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με την συνέχιση του Ελληνικού προγράμματος διαμηνύοντας πως αν η Ελλάδα δε συμμορφωθεί πλήρως με τις δεσμεύσεις, τις δομικές μεταρρυθμίσεις και τους προσυμφωνημένους δημοσιονομικούς στόχους, δε θα πάρει καμία περαιτέρω δόση από την τρόικα! Ευρωπαίος αξιωματούχος, που επικαλείται το δίκτυο MNI, σχολίαζε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η ελληνική κυβέρνηση θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει μία παράταση για σημαντικές μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά και στο ασφαλιστι...περισσότερα »

.«Ντελίριο ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας και κενολογίας»

Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, λίγο μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ. «Ο κ. Σαμαράς μετέτρεψε την εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ σε μνημόσυνο. 

Αντί να αναλύσει τους άξονες της στρατηγικής του κόμματός του, κατέφυγε σε ένα ντελίριο ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας και κενολογίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ. Απολύτως λογικό, για έναν πρωθυπουργό που έχει συνδέσει την παράταξή του με την πιο παράλογη και αντικοινωνική πολιτική που έχει βιώσει ο τόπος στη μεταπολίτευση κ...περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.