.Προκλητικός Μιχελογιαννάκης: «Μην ακούω μα…κίες! Ο κόσμος ήξερε ότι έρχεται το… μεγάλο πήδημα

*Σε μια απόλυτα προκλητική και κυνική δήλωση προέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, σχετικά με τα μέτρα, που έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή, και τον αντίκτυπο που θα έχουν αυτά στους πολίτες.*

 Σε μια αν μη τι άλλο ασυνήθιστη δήλωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, καλώντας τον κόσμο να μην διαμαρτύρεται για τα νέα μέτρα που έρχονται στη Βουλή, καθώς… ήξερε τι ψήφιζε. «Μην ακούω μ@λ@κίες, ο κόσμος ήξερε τι ψήφιζε», είπε χαρακτηριστικά. «Ψηφίσαμε μνημόνιο, αυτό θα εφαρμόσουμε. Να δούμε τώρα πως μπορούμε να το κάνουμε πιο ήπιο για τον κόσμο», δήλωσε ο κ. Μ... περισσότερα »

.Ψηφίζεις Βαγγέλη, παίρνεις Καραμανλή Junior! Ποιο είναι το κρυφό σχέδιο ολικής επαναφοράς των Καραμανλικών

Σε όλα τα καφέ του Κολωνακίου που φιλοξενούν τις γαλάζιες ζυμώσεις αυτή την περίοδο ένα και μόνο ερώτημα επιχειρείται να απαντηθεί: Τι θα κάνει επιτέλους ο Κώστας Καραμανλής! 

Ο πρώην πρωθυπουργός πραγματοποιεί καθημερινά συναντήσεις και συνομιλεί με δεκάδες στελέχη της ΝΔ. 

Το γραφείο του γνωρίζει δόξες του 97 και αυτό είναι κάτι που πιστοποιείται και από το ζαχαροπλαστείο του Μικέ στη πλατεία Μαβίλης απ’ όπου γίνονται ομαδικές αποστολές της διάσημης τυρόπιτας που λατρεύει ο Κ. Καραμανλής. 
Οι τυρόπιτες του Μικέ αν είχαν αυτιά θα είχαν ακούσει όλα όσα διαμείβονται στις κατ ιδίαν συζ... περισσότερα »

.ΕΣΕΕ: Τα 13 «τέρατα και σημεία» του πολυνομοσχεδίου

Με ανακοίνωσή της, η ΕΣΕΕ στηλιτεύει συγκεκριμένες διατάξεις που θα περάσουν από το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση τις οποίες χαρακτηρίζει «φορολογικά τέρατα και σημεία». 

Αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Όσοι λοιπόν από τους Έλληνες φορολογούμενους δεν φανταζόντουσαν μέχρι τώρα, τι περιελάμβανε η συμφωνία του 3ου μνημονίου, ήρθε η ώρα να την συνειδητοποιήσουν.

 Είναι βέβαια γεγονός ότι γνωρίζαμε ότι σε αυτόν το μονόδρομο, δεν υπάρχει ούτε επιστροφή, ούτε μονοπάτι διαφυγής, αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι ότι η ποινικοποίηση και η απειλή φυλάκισης των οφειλετών θα επέστρεφε δ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.