.Νέο κυβερνητικό αλαλούμ: Eπέστρεψε το ν/σ για την ΕΡΤ ως «απαράδεκτο» η Κωνσταντοπούλου!

*Την κατάθεση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ στο κοινοβούλιο «μπλόκαρε» η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκαλώντας νέο ισχυρό πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

* Σύμφωνα με πληροφορίες κυβερνητικών παραγόντων, η κυρία Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το νομοσχέδιο που της κατατέθηκε χθες στις 20:30 το βράδυ και «παρακάλεσε» τους αρμόδιους υπουργούς να προχωρήσουν στις απαραίτητες διορθώσεις και στην απαλοιφή ορισμένων διατάξεων, που είναι άσχετες με το περιεχόμενο του σχεδίου νόμου. 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο νομοσχέδιο είχε προστεθεί ως άρθρο... περισσότερα »

.Spiegel: Άνευ προηγούμενου προσβολή, η απειλή Βούτση να μην πληρώσει η Ελλάδα το ΔΝΤ

*Σε πρωτοφανή δήλωση ότι η Αθήνα δεν πρόκειται να αποπληρώσει εγκαίρως τη δόση της 9ης Απριλίου προς το ΔΝΤ, αν δεν υπάρξει ροή κεφαλαίων προς την Ελλάδα προχώρησε ο Νίκος Βούτσης.* 

Σε δηλώσεις του στο Spiegel, ο υπουργός Εσωτερικών ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα πληρώσει πρώτα μισθούς και συντάξεις και μετά θα ζητήσει να καταβάλει αργότερα τη δόση προς το ΔΝΤ, αν δεν εκταμιευθούν χρήματα προς την Αθήνα. 

*«Απειλή από την Αθήνα: Η Ελλάδα δεν θα τηρήσει την προθεσμία πληρωμής στο ΔΝΤ», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος του Spiegel, που κάνει λόγο για «άνευ προηγούμενου προσβολή» και κάτ... περισσότερα »

.Οταν οι νυν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ κρεμούσαν πανό διαμαρτυρίας στη Βουλή

Η εισβολή αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής όξυνε τα πνεύματα σήμερα μεταξύ της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Πριν από 3 χρόνια, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν κάτι παρόμοιο αναρτώντας πανό μπροστά στο κοινοβούλιο.
Ηταν τον Ιούλιο 2012 όταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την πορεία διαμαρτυρίας για την τότε κυβέρνηση, με ένα πανό που έγραφε «Καταστρέφετε τη χώρα - Φύγετε τώρα», εμφανίστηκαν έξω από τη Βουλή...
Διακρίνονται οι κκ. Λαφαζάνης, Στρατούλης, Δρίτσας, Σκουρλέτης, Βαλαβάνη, Κοντονής οι οποίοι είναι σήμερα μέλη της κυβέρνησης, καθώς και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

.Οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική για τα Μνημόνια. Ζητεί πρώτο μάρτυρα τον Κ. Καραμανλή

Τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προτείνει το ΠΑΣΟΚ να κληθεί ως πρώτος μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή για τα μνημόνια, η σύσταση της οποίας θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί τη Μεγάλη Δευτέρα από την Ολομέλεια της Βουλής, ύστερα από κοινή πρόταση των ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. 

Το ΠΑΣΟΚ έχει χωρίσει την περίοδο που προτείνεται να διερευνηθεί σε οκτώ υπο-περιόδους, για κάθε μια από τις οποίες προτείνει να κληθούν συγκεκριμένα πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και κορυφαίοι παράγοντες της Ευρώπης, όπως ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζ.Κ. Γιούνκερ, ο πρόεδρος... περισσότερα »

.Πασχαλινά παζάρια στην Αθήνα για κοινωνικούς σκοπούς

Με στόχο την ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και αδέσποτων ζώων, εθελοντικές οργανώσεις διοργανώνουν πλήθος πασχαλινών παζαριών σε όλη την Αθήνα.

 Πασχαλινό μπαζάρ με δώρα, παιχνίδια, προσκλητήρια για γάμο ή βάφτιση, κάρτες με πολύχρωμα λουλούδια, λαμπάδες σε 25 ιδιαίτερα σχέδια, διακοσμητικά αυγά και άλλα πασχαλινά είδη διοργανώνει η UNICEF 

αύριο Πέμπτη 2 Απριλίου, την Παρασκευή 3 Απριλίου και το Σάββατο 4 Απριλίου στα γραφεία της (Ανδρέα Δημητρίου 8 και Τζ. Κένεντι 37, Καισαριανή). Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των σκοπών της UNICEF. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ταξιδεύει με τα ... περισσότερα »

.Γ. Σταθάκης: Η συμφωνία με τους δανειστές θα κλείσει άμεσα

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές, εκτίμησε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ. Θεωρώ δεδομένο, είπε, ότι η συμφωνία θα κλείσει άμεσα και θα οδηγήσει στην απελευθέρωση της χρηματοδότησης προς την Ελλάδα, αλλά και στην επόμενη συμφωνία που θα είναι η μεσοπρόθεσμη. 

«Η κυβέρνηση θα καταργήσει το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές» πρόσθεσε ο Γιώργος Σταθακης. 

Σημείωσε πως θα επαναφέρει το παλιό σύστημα για δυο Κυριακές το χρόνο και συζητά να επιτρέψει στους περιφερειάρχες και τους τοπικούς συλλόγους να τα ανοίγουν άλλε... περισσότερα »

.Αποχώρησε το Ποτάμι από την επιτροπή για γερμανικές αποζημιώσεις. Όπως ανέφεραν, αφορμή υπήρξε η λογική «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της Ζ. Κωνσταντοπούλου.

*Χωρίς τη συμμετοχή των βουλευτών του Ποταμιού* θα συνεχίσει το έργο της η επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων που συγκλήθηκε για πρώτη φορά σήμερα. 

Οι *βουλευτές* του κόμματος αιτιολογώντας τη στάση τους ανέφεραν δηκτικά ότι *αφορμή υπήρξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου* που με τη λογική «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» αποφάσισε να προσθέσει και ένα ακόμα τίτλο στο βιογραφικό της και *αυτοαναγορεύθηκε πρόεδρος χωρίς καν να συνεδριάσει η επιτροπή.* 

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η απόφαση της Βουλής για την επανασύσταση της επιτροπής προέβλεπε την ανάληψη της προεδρίας από τ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.