.Το τελεσίγραφο που έδωσε στον Βαρουφάκη ο Σόιμπλε: Ο χρόνος σας τελειώνει

Παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν είχε αναφέρει τίποτα στους δημοσιογράφους τονίζοντας ότι συμφώνησαν να παραμείνουν μυστικοί οι διάλογοί τους το γερμανικό περιοδικό στη Σαββατιάτικη έκδοσή του αποκαλύπτει.
Σύμφωνα με το Spiegel, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έδωσε αυστηρό τελεσίγραφο στον Ελληνα ομόλογό του λέγοντας «Ο χρόνος τελειώνει».
«Η χώρα πρέπει να αρχίσει να διαπραγματεύεται σοβαρά με τους δανειστές» είπε ο κ. Σόιμπλε.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, μάλιστα, φέρεται να χάνει όλο και περισσότερο την υπομονή του με την Ελλάδα, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, είπε στον Γιάνη Βαρουφάκη: «Η χώρα σας πρέπει να αρχίσει να διαπραγματεύεται σοβαρά με τους δανειστές».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, μετά τη λήξη του Eurogroup, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για την πιο φιλική συζήτηση που έχουμε κάνει με τον κ. Σόιμπλε και θεωρώ ότι έμαθα πράγματα από αυτόν. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες από τη μεταξύ μας συζήτηση, καθώς αμφότεροι δεσμευτήκαμε ό,τι ειπώθηκε να μείνει μεταξύ μας».

.Ποια μέτρα- φωτιά ζητούν οι δανειστές από την Ελλάδα... Ποιοι φόροι δεν καταργούνται αλλά αυξάνονται

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών βρίσκονται πλέον σε οριακό σημείο, καθώς τα ταμεία της Ελληνικής Δημοκρατίας έχουν στεγνώσει, κλειδί για το ύψος του λογαριασμού, που θα κληθούμε να πληρώσουμε όλοι οι φορολογούμενοι, είναι το ύψος του δημοσιονομικού κενού, όπως αυτό θα συμφωνηθεί - αν συμφωνηθεί - τελικά μεταξύ Αθήνας και πιστωτών. 

Από τον υπολογισμό αυτού του μεγέθους, δηλαδή από τη συμφωνία για το πόσα μας λείπουν μέχρι στιγμής φέτος, θα κριθεί ο λογαριασμός προς την εφορία, τόσο σε άμεσους φόρους (όπως εισοδήματος, ακινήτων), όσο και σε έμμεσους (κ...περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.