.Οι νέες αποκαλύψεις

Είναι διπλό το χτύπημα που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες η νεοναζιστική συμμορία. Προηγήθηκε η προφυλάκιση ακόμη τριών βουλευτών της. Και αμέσως μετά, το φωτογραφικό υλικό που βρέθηκε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του «πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γ. Πατέλη που αποκαλύπτει την παραστρατιωτική δομή της και αποδεικνύει με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο τους σκοπούς της και τα μέσα που θα μετέρχονταν για να τους πραγματοποιήσουν. *Επιχειρούν, ανεπιτυχώς φυσικά, να αποσείσουν τις κατηγορίες για ενέργειες και δράσεις που αποσκοπούν στην ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος. Και ψελλίζουν... περισσότερα »

.Προκρίθηκαν Απόλλων και ΟΦΗ

 Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στο "Πανθεσσαλικό Στάδιο", ο Απόλλων Σμύρνης προκρίθηκε στους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας, παρά την ήττα του 1-0 από τη Νίκη Βόλου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσίτα στο 82΄ και κυνήγησαν μέχρι τέλους τη μεγάλη ανατροπή, όμως η "Ελαφρά Ταξιαρχία" πήρε την πρόκριση χάρη στη νίκη της 3-1 στο πρώτο ματς.

Καλλονή-ΟΦΗ 0-2

Ο ΟΦΗ πήρε πανάξια πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε στην παράταση την Καλλονή με 2-0 (80΄ Περογαμβράκης, 107΄ Παπάζογλου), στο ΟΑΚΑ, ανατρέποντας το 0-1 από τον πρώτο αγώνα του Ηρακλείου. Στους «8» η ομάδα της Κρήτης θα αντιμετωπίσει το νικητή που θα προκύψει από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Αιγινιακό.

.Εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο αγωγή του Π. Καμμένου εναντίον του Άδ. Γεωργιάδη

Συζητήθηκε ενώπιον του πολυμελούς Πρωτοδικείου η αγωγή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με αντικείμενο καταγγελίες του εναγόμενου ότι το σκάφος με την ονομασία «Iliatoras of London» ανήκει στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. και είναι δηλωμένο ως ιδιοκτησία off shore εταιρίας προκειμένου ο Πάνος Καμμένος να γλυτώνει φόρους.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. διεκδικεί με την αγωγή σε βάρος του υπουργού αποζημίωση ύψους 670.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. Και οι δύο πολιτικοί ήταν παρόντες στο δικαστήριο. 

Στο δικαστήριο προκλήθηκε ένταση, όταν η δικηγόρος, σύζυγος του Πάνου Καμμένου, επιτέθηκε στον υπουργό λέγοντας ότι η σύζυγός του είναι στη λίστα Λαγκάρντ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε την προστασία του δικαστηρίου.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται το επόμενο διάστημα.

.Στον ανακριτή το στέλεχος του ΤΤ, Φ. Κρέστα

Ενώπιον του ανακριτή της υπόθεσης των επισφαλών δανείων του ΤΤ, οδηγείται το στέλεχος του Ταμιευτηρίου Φωτεινή Κρέστα, η οποία παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Η κ. Κρέστα κατηγορείται για απιστία στην υπόθεση, καθώς ως μέλος υποεπιτροπής αξιολόγησης δανειοδοτήσεων μεγάλων επιχειρήσεων, είχε προσυπογράψει εισηγήσεις για χορήγηση δανείων προς εμπλεκόμενους επιχειρηματίες.

.Ενοπλο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Νέα δεδομένα στην υπό εξέλιξη έρευνα για τη δράση της Χρυσής Αυγής δημιουργεί το φωτογραφικό υλικό που οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν στους υπολογιστές βουλευτών και άλλων στελεχών της οργάνωσης. 

Όπως αναφέρει το Έθνος, το βαρύ οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε τελικά αποτυπωμένο στους σκληρούς δίσκους και τους υπολογιστές του «πυρηνάρχη» Νίκαιας Γιώργου Πατέλη και της συζύγου του Νίτσας Σκαρπέλη.

Καλάσνικοφ, πιστόλια, περίστροφα, πολεμικά τυφέκια, τσεκούρια, σπαθιά και ρόπαλα είναι μόνο ένα τμήμα του οπλοστασίου της οργάνωσης που οι κάτοχοί του είχαν φωτογραφήσει και βιντεοσκοπήσει. Πλέον οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό του οπλισμού παίρνουν νέα τροπή.

Από τα στοιχεία-φωτιά αποδεικνύεται ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργούσε ως παραστρατιωτική οργάνωση.

Οι δικαστικές Αρχές έχουν στα χέρια τους αποδείξεις ότι ομάδες κρούσης του ναζιστικού κόμματος είναι βαριά οπλισμένες και άρτια εκπαιδευμένες. Μάλιστα, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι τα ένοπλα Τάγματα Εφόδου ήταν έτοιμα να προβούν ακόμη και σε ενέργειες κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος.

.Έπαινοι αλλά και αφορισμοί στην «πρεμιέρα» της ελληνικής προεδρίας

«Μοιρασμένες» ήταν οι αντιδράσεις των βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην «πρεμιέρα» της ελληνικής προεδρίας στο Στρασβούργο. Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, με δεδομένες τις προτεραιότητες της προεδρίας, το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης στην Ολομέλεια περιστράφηκε γύρω από την κρίση και τις συνέπειές της. 

Για τους περισσότερους ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αλλά και της σοσιαλιστικής ομάδας, ο ελληνικός απολογισμός είναι θετικός. Συνοδεύεται όμως από τη διακριτική προειδοποίηση ότι οι «μεταρρυθμίσεις» έχουν ακόμη πολύ δρόμο. Απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθ... περισσότερα »

.Ελληνική Προεδρία και οικονομία τα θέματα των επαφών Ευ. Βενιζέλου στις ΗΠΑ


Με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι συναντάται στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος θα έχει επαφές και με τον υπουργό Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζακ Λιου.

Ο κ. Βενιζέλος μετέβη στην αμερικανική πρωτεύουσα, προερχόμενος από το Παρίσι.

Με τον κ. Κέρι θα συζητήσει θέματα διμερούς και διεθνούς ενδιαφέροντος, καθώς και για ζητήματα που άπτονται της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνάντησή του με τον κ. Λιου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει τον συνομιλητή του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και για τις προτεραιότητες της ελληνικής Προεδρίας σε θέματα οικονομικής διακυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.