.Μεγάλη φοροδιαφυγή αποκάλυψαν οι έρευνες του ΣΔΟΕ

Σημαντικές περιπτώσεις οικονομικού εγκλήματος, απάτης και διαφθοράς συνολικού ύψους δεκάδων εκατ. ευρώ εντόπισε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) στη διάρκεια ερευνών που διενήργησε κατά το δίμηνο Αυγούστου- Σεπτεμβρίου 2014, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα πορίσματα των ερευνών του ΣΔΟΕ, διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες ΔΟΥ και Τελωνεία κατά περίπτωση για τον καταλογισμό των φόρων ή δασμών και την επιβολή διοικητικών κυρώσεων, ενώ σε όσες περιπτώσεις προβλέπεται υποβλήθηκαν και στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. Επίσης σε όσες περιπτώσεις διαπισ... περισσότερα »

.Βροχές και καταιγίδες έρχονται από αύριο

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο από το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα:

Αύριο Παρασκευή, από το μεσημέρι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χώρα, οι οποίες σταδιακά μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Το Σάββατο, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε ολόκληρη τη χώρα αλλά σταδιακά θα ασθενήσουν πρώτα στα δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

Την Κυριακή, είναι πιθανό οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες να διατηρηθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

.Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ

Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση κυβέρνησης -αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν δηλώσεις του Κώστα Ήσυχου, υπεύθυνου Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στη διαδικτυακή σελίδα Onalert.gr ο κ. Ήσυχος ανέφερε «Φοβάμαι ότι υπάρχει μια μερίδα ακραίων απόψεων εντός της κυβέρνησης -και αυτοί συνήθως κινούνται γύρω από τον κ.Σαμαρά- που φλερτάρουν με την ιδέα να ανέβει το θερμόμετρο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία με στόχο να επιζητήσουν συναίνεση εδώ και τώρα, να βρεθούν και οι 180, λόγω της κρίσης». 

Έντονη ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης δια του υπουργού επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος μίλησε για μνημείο προσωπικής ανευθυνότητας και εκδήλωση αδίστακτης ανοησίας. «Οι δηλώσεις του κ. Ήσυχου  δεν είναι μόνο ακραία επαίσχυντες και απαράδεκτες, αλλά κυρίως εθνικά επικίνδυνες» δήλωσε ο κ. Σταμάτης και κάλεσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να λάβει αμέσως θέση.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.