..«Αναμένουμε την απάντηση των θεσμών στην ρεαλιστική μας πρόταση»

H πρόταση των τριών θεσμών δεν μπορεί να γίνει στο σύνολό της αποδεκτή από την Ελλάδα, όπως έγινε σαφές και στην προχθεσινή συζήτηση στην Βουλή, σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι και προσθέτουν ότι η ελληνική κυβέρνηση αναμένει τις παρατηρήσεις των θεσμών επάνω στην δική της ρεαλιστική πρόταση, επί τη βάση της οποίας είναι διατεθειμένη να συνεχίσει την διαπραγμάτευση σε πολιτικό επίπεδο. 

Οι ίδιοι κύκλοι εξηγούν ότι «κανένα κόμμα στη Βουλή δεν είπε, ούτε καν υπονόησε, ότι μπορεί να γίνει αποδεκτό αυτό το κείμενο στο σύνολό του» και προσθέτουν ότι είναι ήδη γνωστό πως η ελληνική κυβέρν... περισσότερα »

.Το Μαξίμου τραβάει το σκοινί: Περιμένουμε τις προτάσεις των Θεσμών

*Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται πλέον οι διαπραγματεύσεις καθώς η κυβέρνηση απαντά σε υψηλούς τόνους στις επικρίσεις που έχει δεχθεί από Ευρωπαίους αξιωματούχους όπως ο Μ. Σουλτς και ο Ζ.Κ. Γιούνκερ.*

 Σε άτυπη ενημέρωση το Μαξίμου αντιστρέφει τις κατηγορίες για τη μη επίτευξη συμφωνίας κατηγορώντας τους θεσμούς για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων. 

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, μετά και την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή “είναι σαφές ότι για την Ελλάδα η πρόταση των τριών θεσμών δεν μπορεί να γίνει στο σύνολό της αποδεκτή. Κανένα κόμμα στη Βουλή δεν είπε, ούτε καν υπονόησε, ότι μπ... περισσότερα »

.«Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για μία νέα αρχή»... Γεννηματά: Στόχος η ενότητα της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης

Για μια νέα αρχή του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, με δηλώσεις της αμέσως μετά την ψηφοφορία για τη νέα Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ. «Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να κάνει μια νέα αρχή, με νέα συλλογικότητα, με στόχο την ενότητα της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης» είπε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε: «Πήραμε την απόφαση, είναι μια απόφαση καθαρή. 

Το ΠΑΣΟΚ δε διαλύεται, μετεξελίσσεται. Το συνέδριο αυτό είναι η αφετηρία για να γίνουμε ένας σύγχρονος φορέας του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού. Ένας χώρος μεγάλος που υπάρχει, που αυτή τη στιγμή ζητά έκφραση. Θέλουμε να... περισσότερα »

.Συμφωνία έστω και στο... 90' «βλέπει» ο Καραμανλής

Δείπνο προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή παρέθεσαν το βράδυ της Πέμπτης βορειοελλαδίτες βουλευτές και στελέχη της ΝΔ στη Ραφήνα, και ασφαλώς οι πολιτικές εξελίξεις δεν θα μπορούσαν να μην πέσουν στο... τραπέζι, μαζί με λαγούς, προβατίνες, αλλά και άφθονο τσίπουρο, παραγωγής του βουλευτή Τιμολέοντος Κοψαχείλη. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της *Realnews*, ερωτηθείς ο πρώην πρωθυπουργός αν θα υπάρξει ή όχι συμφωνία, απάντησε: «Με τον α' ή β' τρόπο, έστω και στο 90' της διαπραγμάτευσης, κάπου θα καταλήξουν». Ωστόσο, η ανησυχία του για το μέλλον της χώρας ήταν έκδηλη. «Δεν θα είν... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.