.Σοβαρευτείτε γιατί καταστρέφετε τη χώρα!

Μέσα σε έξι ημέρες, από τις 8 έως τις 14 Αυγούστου, πέρασαν τα ελληνικά σύνορα 21.000 μετανάστες. Τουλάχιστον, γιατί ούτε που ξέρουμε πόσοι άλλοι έχουν έρθει και απλά... εξαφανίζονται που λέει και η κυρά Τασία. Ή λιάζονται στις πλατείες σαν εξωτικοί τουρίστες. 

Η ουσία είναι ότι η κατάσταση ξέφυγε εντελώς και δεν είναι δικαιολογία να λέμε ότι γίνονται πόλεμοι στη Συρία και αυξάνεται το μεταναστευτικό κύμα. Άλλωστε, μάχες, εγκλήματα, σκοτωμοί δεν γίνονται περισσότεροι απ' ότι πέρυσι που ο Ασαντ έσφαζε κανονικά και με το νόμο. Επομένως, κάτι άλλο φταίει και πάνω από 2 εκατ. μετανάστε... περισσότερα »

.Σε σημείο… βρασμού φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ η μετωπική με τους διαφωνούντες

Την ώρα που η κυβέρνηση να αμφιταλαντεύεται για την τελική ημερομηνία της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ο πόλεμος με τους διαφωνούντες της Αριστερής Πλατφόρμας καθημερινά οξύνεται. 

Την Τρίτη δύο κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης, οι Νίκος Παππάς και Αλέκος Φλαμπουράρης εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση κατά των «ανταρτών» του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στον Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

Αναφερόμενος στη στάση της Αριστερής Πλατφόρμας ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης τόνισε ότι «για εμάς δεν έχει νόημα τυχόν αποχή των βουλευτών αυτών» προσθέτοντας πως «το μέτρο για μας δεν είναι οι 151 βουλε... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.