.Επίσκεψη Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στο Δήμο Ζωγράφου

Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας. Η εξέταση που χρησιμοποιείται για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού είναι η μαστογραφία. Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος με μαστογραφία φαίνεται να μειώνει τη θνησιμότητα από την ασθένεια σε ποσοστό που φθάνει το 30%. 

Όλες οι επιστημονικές εταιρείες συνιστούν στις γυναίκες από την ηλικία των 40 ετών να υποβάλλονται σε τακτικό προληπτικό έλεγχο με μαστογραφία κάθε ένα ή δύο χρόνια. Η εξέταση είναι ανώδυνη, διαρκεί ελάχιστο χρόνο και με τα νέα μηχανήματα έχει χαμηλή δόση ακτινοβολ... περισσότερα »

..Βενιζέλος: Δεν χρειαζόμαστε πλέον τρόικα

Η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να γυρίσει σελίδα και να ξεκινήσει την έξοδό της από την κρίση και το μνημόνιο, τονίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Pais. 

Ειδικότερα ο κ. Βενιζέλος αναφέρει: «Έχουμε την ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα και να ξεκινήσουμε την έξοδό μας από την κρίση και το μνημόνιο. Αλλά ο πρώτος παράγοντας για μια πραγματική αλλαγή είναι η πολιτική σταθερότητα, μια νέα αφήγηση και η εμπιστοσύνη των πολιτών στις προοπτικές της ζωής μετά την κρίση». Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός ακ... περισσότερα »

.Χωρίς νέα μέτρα «κλείνει» ο νέος προϋπολογισμός

«Έκλεισε», κατά τη σημερινή συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών με την τρόικα, το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού και, σύμφωνα με υψηλόβαθμο παράγοντα του υπουργείου Οικονομικών, το πρωτογενές πλεόνασμα για το 2015 προβλέπεται να είναι «πολύ κοντά στο 3% του ΑΕΠ, θα απέχει ελάχιστα από τον στόχο» και χωρίς νέα μέτρα. 

Στο προσχέδιο, εκτός από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, θα περιλαμβάνεται μόνον το κονδύλι για τους ένστολους και δέσμευση για την εκκίνηση της αποκατάστασης των αποδοχών τους από το τρέχον έτος. Το πλήρες σχέδιο για τους ένστολους θα «αποτυπών...περισσότερα »

.«Βγαίνουμε πολύ νωρίτερα από τα μνημόνια»

Παρουσία ιστορικών στελεχών της ΝΔ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε τον οδικό χάρτη της κυβέρνησης για απεμπλοκή της χώρας από το μνημόνιο και το όραμα του για τη μετά μνημονίου εποχή. «Έχει ανοίξει ο δρόμος να βγούμε απ' τα μνημόνια πολύ νωρίτερα απ' ότι προβλεπόταν… Η χώρα βγαίνει από τη κρίση βήμα βήμα ανακτά την ανεξαρτησία της. 

Βγαίνουμε από το μνημόνιο. Βγαίνουμε από τη κρίση για να δημιουργήσουμε μια νέα Ελλάδα, αντάξια των παιδιών μας», ανέφερε νωρίτερα-μεταξύ άλλων- ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας στη Στέγη ... περισσότερα »

.Επιμένει στην υποψηφιότητά του ο Φ.Κουβέλης

Επιμένει στην υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, παρά την αιφνιδιαστική κίνηση αργά το βράδυ της Παρασκευής των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ να του ζητήσουν να μη θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία και να αποχωρήσει αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κόμμα. 

Αντιπρότειναν μάλιστα για την ηγεσία του κόμματος την υποψηφιότητα του Νίκου Τσούκαλη ως αρχαιότερου βουλευτή. Μόλις έγιναν αυτά γνωστά, σήμερα, τρίτη μέρα του Συνεδρίου, το κλίμα βάρυνε κατά πολύ και ο γραμματέας της Κ.Ο., Δημήτρης Αναγ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.