.Τσακαλώτος: Αν διαταραχθούν οι κόκκινες γραμμές τον λόγο έχει ο λαός

Τη διαπίστωση πως υπάρχουν δυσλειτουργίες και ένα κενό συντονισμού, το οποίο προτίθεται να καλύψει με το νέο του ρόλο, εκφράζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Επένδυση», ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων χαρακτηρίζει «λάθος»

 το ότι η κυβέρνηση παρέμεινε στην προφορική διαβεβαίωση για χρηματοδότηση στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, ξεκαθαρίζει όμως πως αυτό το λάθος δεν ήταν του κ. Βαρουφάκη ή κάποιου άλλου μεμονωμένα και πως ήταν λάθος όλης της διαπραγματευτικής ομάδας. Ο κ. Τσακαλώτος τονίζει πως η διαπραγμάτευση γίνεται σε πολλά επίπεδ... περισσότερα »

.Απόφαση σοκ: H «αριστερή» κυβέρνηση Τσίπρα ξηλώνει μέχρι και τη Διαύγεια

Σε μία πρωτοφανή κίνηση προχώρα η κυβέρνηση Τσίπρα η οποία παραμονή Πρωτομαγιάς και σε μία… άσχετη τροπολογία επιχείρησε το ξήλωμα της Διαύγειας. Ένα νόμο που έφερε η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου συμβάλλοντας αποφασιστικά στον εκσυγχρονισμό της χώρας.

 Μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η επιλογή της ημερομηνίας που η κυβέρνηση επέλεξε να “περάσει” την τροπολογία, αφού εντάχθηκε αργά το βράδυ της 30ης Απριλίου.

 Η προσθήκη στην τροπολογία επιχειρεί να εισάγει εξαίρεση από τις υποχρεώσεις ανάρτησης αποφάσεων της Δημόσιας Διοίκησης στο Διαδίκτυο, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την κατάργησή της. ... περισσότερα »

,Πρόταση - σοκ από Μηλιό: Προτείνει στάση πληρωμών μέχρι να υπάρξει συμφωνία

*Πρόταση - σοκ για στάση πληρωμών προς τους δανειστές μέχρι να υπάρξει συμφωνία, κάνει ο πρώην επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός.* Με ανάρτησή του στο facebook, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο κείμενό του που φέρει τον τίτλο: 

«Σκάκι, όχι πόκερ» υπογραμμίζει πως η στάση πληρωμών δεν «συνεπάγεται και έξοδο από την Ευρωζώνη» εξηγώντας πως «η υιοθέτηση εκ μέρους οποιασδήποτε χώρας ενός νέου αποκλειστικού εθνικού νομίσματος θα μετέτρεπε την Ευρωζώνη από μια ενιαία νομισματική περιοχή σε ζώνη σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών, η σταθερότητα (και ύπαρξη) της οποί... περισσότερα »

.Η συμφωνία γέφυρα... γκρεμίστηκε και πάμε για συνολική

Με την κλεψύδρα για τη συμφωνία να αδειάζει και τον επόμενο μεγάλο σκόπελο να είναι η αποπληρωμή των 760 εκατ. ευρώ προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις 12 Μαΐου, μία ημέρα μετά το προγραμματισμένο Eurogroup, η κυβέρνηση προχωρά σε αλλαγή στόχων, μετά και τη νέα εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με το Brussels Group, με την ανένδοτη στάση του Ταμείου για επώδυνες παρεμβάσεις σε εργασιακά (απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων) και ασφαλιστικό (διατήρηση ρήτρας μηδενικού ελλείμματος που συνεπάγεται μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις).

 Η σύσκεψη το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαίωσε αυτό πο... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.