.Το μήνυμα του Γιούνκερ

Μέσα στην τούρλα του debate και στα παραλειπόμενά του πέρασε μάλλον απαρατήρητο ή δεν ακούστηκε επαρκώς στα αυτιά και των εκλογικών μονομάχων και της κοινωνίας το ηχηρό καμπανάκι που χτύπησε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, από το Ευρωκοινοβούλιο, για το τι μας περιμένει την επόμενη μέρα των εκλογών. 

Χωρίς καμία παρερμηνεία είπε ότι την επομένη των εκλογών υπάρχει ένα Μνημόνιο που έχει υπογράψει η Ελλάδα και θα πρέπει να εφαρμοστεί χωρίς παρεκκλίσεις, όποια κι αν είναι η κυβέρνηση που θα σχηματισθεί. Επισήμανε μάλιστα ότι θα πρέπει να κινηθεί χωρίς χρονοτριβή και καθυστερήσεις. Έριξε και τις... περισσότερα »

.Η μαφία του μνημονιακού ψεύδους

Ο αρχηγός των ψεκασμένων ΑΝΕΛ από τη συνέντευξή του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είπε το αμίμητο, ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ δεν ψήφισε μνημόνιο αλλά συμφωνία για έξοδο από το μνημόνιο και μάλιστα ότι αυτή η συμφωνία ήταν πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης δηλαδή του Τσίπρα και του Καμμένου σε αντίθεση με την πρόταση Γιούνκερ που απέρριψε ο λαός με το 62% στο δημοψήφισμα. Θαυμάσια.

 Αποδεχόμαστε για την οικονομία της συζήτησης ότι δεν έγινε καμία κωλοτούμπα από το ΣΥΡΙΖΑ και ισχύουν στο ακέραιο τα όσα ισχυρίζεται ο Καμμένος τώρα. Τότε γιατί ο Τσίπρας το παίζει κάτι ανά... περισσότερα »
Οι αναποφάσιστοι κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών. Αυτό είναι το συμπέρασμα που έβγαλε σήμερα η JP Morgan, αν και δεν περιμέναμε από τους ξένους να μας πουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτές οι εκλογές είναι πολύ διαφορετικές σε όλα.

 Από το διακύβευμα μέχρι τον τρόπο που αντιδρούν οι πολίτες. Σε όλες τις προηγούμενες αναμετρήσεις η οικονομία ήταν στην πρώτη γραμμή. Υπήρχαν τα μνημόνια, υπήρχαν και οι τζάμπα μάγκες αντιμνημονιακοί που πετροβολούσαν, γενικώς υπήρχε ένα ενδιαφέρον οικονομικού χαρακτήρα. Στις εκλογές αυτές η οικονομία έχει περάσει σε δεύτερη μο... περισσότερα »

.Πολύ κακό για το τίποτε.... Ο κόσμος δεν βγήκε σοφότερος αλλά είδε τουλάχιστον ποιοι είναι οι ψεύτες και οι...

Δεν περιμέναμε τίποτε καλύτερο από μια τηλεοπτική μονομαχία με στημένες ερωτήσεις και στημένες απαντήσεις. Υποτονικό κλίμα, μαζεμένοι αρχηγοί μη τυχόν και κάνουν κανένα λάθος, καμιά είδηση για το τι θα γίνει στη χώρα μετά τις κάλπες, κανένα όραμα και καμιά διαφώτιση του ελληνικού λαού. 

Δύο πράγματα ουσιαστικά ξεχώρισαν. Το πρώτο είναι ότι ο Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι θα πρέπει να λέγεται ο «κύριος Θαδόπουλος». 

Ο άνθρωπος είναι η απάτη προσωποποιημένη. Ψέματα και νέες υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα. Ο άνθρωπος που κορόιδεψε τον ελληνικό λαός λέγοντας να μην πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ υποσχέθηκε ...περισσότερα »

.Επιμένει η Τασία: Τα νησιά πλούτισαν από τους μετανάστες

Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις της ότι οι μεταναστευτικές ροές αυξήθηκαν έπειτα από την παραίτηση της κυβέρνησης και πως τα νησιά πλούτισαν από τους πρόσφυγες έδωσε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Τασία Χριστοδουλόπουλου.

 Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Real FM, είπε: "Γίνεται προσπάθεια να αξιοποιηθούν, νομίζω, δεν είναι ότι ανάβω εγώ προεκλογικές "φωτιές”.

 Επανειλημμένως τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν αναφερθεί σε αυτούς τους επιτήδειους που στα νησιά πλουτίζουν και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς και το ξέρουν και οι νησιώτες, απλώς, το είπα εγώ μέσα σε μια ... περισσότερα »

.Η Ζωή πέταξε στο δρόμο τους συμβασιούχους του καναλιού της Βουλής

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στα γραφεία των δημοσιογράφων του καναλιού της Βουλής στην οδό Αμαλίας. 

Ολα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά η Αικατερίνη Κατωτάκη, που έχει οριστεί συντονίστρια του καναλιού της Βουλής με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πήγε στα γραφεία της οδού Αμαλίας και άρχισε να βγάζει από τις πόρτες τις ταμπέλες με τα ονόματα των συμβασιούχων δημοσιογράφων!

 Οταν οι υπάλληλοι της ζήτησαν τον λόγο, η κυρία Κατωτάκη άρχισε να φωνάζει: «Για εμένα δεν υπάρχετε»! «Δεν ντρέπεσαι; Είσαι ανήθικη», φώναζαν από την πλευρά τους οι συμβασιούχοι προς την συντονίστρια του Καναλιού... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.