..Εκνευρισμός στο Μαξίμου για τις δηλώσεις Φίλη: Αυτογκόλ στην κυβέρνηση

Αμηχανία και δυσαρέσκεια υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου, για τις δηλώσεις υπουργών και στελεχών τις οποίες χαρακτηρίζουν ως αυτογκόλ για την κυβέρνηση στην κρίσιμη στιγμή της δύσκολης προσπάθειας που καταβάλει. 

Είναι προφανές ότι το Μέγαρο Μαξίμου ήρθε σε προφανή αμηχανία από τις αντιδράσεις που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη αλλά του βουλευτή Δημήτρη Σεβαστάκη, για τα ιδιωτικά σχολεία. 

«Οποιος πάει το παιδί του σε ιδιωτικό σχολείο θα αναλάβει το κόστος της επιλογής», ήταν μία από τις επίμαχες δηλώσεις του κ. Φίλη για το θέμα, o oποίος μάλιστα χαρακτήρισε «πεντα... περισσότερα »

..Πυρετώδεις ετοιμασίες για το κρίσιμο διήμερο Ολάντ στην Αθήνα

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει το κυβερνητικό επιτελείο στην επίσκεψη του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, με το Μέγαρο Μαξίμου να ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έλευση του πλέον «φιλικού» εταίρου της χώρας, που είναι επίσημος προσκεκλημμένος του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Η πρώτη ημέρα της επίσκεψής του θα αφιερωθεί σε εθιμοτυπικές διαδικασίες, με το επίσημο πρόγραμμα να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα. Το ενδιαφέρον του κυβερνητικού επιτελείου επικεντρώνεται στη δεύτερη ημέρα, την Παρασκευή, που θα υπάρξει συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο πρόεδρο, ενώ οι ...περισσότερα »

.Ο ΕΝΦΙΑ ανέβηκε στο Taxisnet ... Έφτασε η λυπητερή του φόρου ακινήτων

Στο Taxis βρίσκονται τα περισσότερα από τα 6 εκατομμύρια εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ ιδιοκτήτες θα κληθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την πληρωμή του.
 Η διαδικασία ανάρτησης ξεκίνησε από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και όπως ενημερώνει το Taxis είναι σε εξέλιξη: 

«Σταδιακή ανάρτηση πράξεων διοικητικού προσδιορισμού Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (Εν.Φ.Ι.Α.) και αποφάσεων χορήγησης έκπτωσης ή μείωσης του φόρου». Για να βρει κάποιος το εκκαθαριστικό πρέπει να πάει στο Taxis είτε στην προσωποποιημένη πληροφόρηση, είτε στην εφαρμογή του Ε9. Σημ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.