.Τα λάθη πληρώνονται!... Παρότι ήμουν προετοιμασμένος για ένα νέο ρεσιτάλ δημαγωγίας...

Έμεινα άναυδος, για μια ακόμη φορά, παρακολουθώντας την πρόσφατη συνέντευξη του κ. Τσίπρα. Παρότι ήμουν προετοιμασμένος για ένα νέο ρεσιτάλ δημαγωγίας, ειλικρινά μιλώντας, με εντυπωσίασε και κυριολεκτικά με άφησε με το στόμα ανοιχτό, η άνεσή του να λέει τόσα πολλά ψέματα, χωρίς να ερυθριούν οι παρειές του. 

Με άφησε με ανοιχτό το στόμα, η "αναισθησία" που επέδειξε μπροστά στην καταστροφή που ο ίδιος επέφερε στην ήδη πληγωμένη μας Πατρίδα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, από τις προηγούμενες προεκλογικές του εξαγγελίες και με ύφος "χιλίων καρδιναλίων", θέλησε να μας πείσει ότι έκανε ό,... περισσότερα »

.Νέο πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: 68 σελίδες απόλυτης… μπαρουφολογίας

Μήπως αυτή τη φορά ο ελληνικός λαός πρέπει πριν ψηφίσει να διαβάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ; Αν ρίξει κάποιος καμιά ματιά στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ θα διαπιστώσει ότι έχει χαθεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. 

Εκείνη η περίφημη διακήρυξη της Αριστεράς με την οποία υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού και δεν εφάρμοσε απολύτως τίποτε απ’ όσα υποσχέθηκε.

 Αντιθέτως στην ιστοσελίδα φιγουράρει το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που εκπονήθηκε με σκοπό να πάει στις εκλογές και να ξανα-αρπάξει την ψήφο του κόσμου. Όποιος έχει το κουράγιο να διαβάσει το πρόγραμμα των 68 σελίδων θα διαπιστώ...περισσότερα »

.Εκλογές θρίλερ -Τι δείχνουν 8 δημοσκοπήσεις

Με τις εκλογές να απέχουν μόλις τρεις εβδομάδες, τις προηγούμενες ημέρες «έβρεξε» δημοσκοπήσεις, που αποτύπωσαν τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος στην έναρξη της σύντομης προεκλογικής περιόδου. 

Στις πολλές και διαφορετικές μετρήσεις της κοινής γνώμης που δημοσιεύτηκαν από την Παρασκευή έως και χθες, αποτυπώνονται οι εκτιμήσεις των πολιτών για ντέρμπι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα να κρατά μεν το προβάδισμα, αλλά αυτό είναι τόσο ισχνό που το καθιστά επισφαλές σε σχέση με το αυξημένο ποσοστό που συγκεντρώνει η ΝΔ. Ωστόσο, υπάρχουν και δημοσκοπήσεις που δείχνουν άνε... περισσότερα »

.Εκρηκτική η κατάσταση στη Μυτιλήνη με 11.000 μετανάστες και πρόσφυγες

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη Μυτιλήνη όπου, σύμφωνα με εκτιμήσεις των Αρχών, οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στο νησί φτάνουν τους 11.000 ενώ νέες συμπλοκές σημειώθηκαν στο λιμάνι χθες μεταξύ αλλοδαπών, με δύο ανθρώπους να τραυματίζονται στο κεφάλι και τέσσερις πιο ελαφρά. 

Στο τελευταίο περιστατικό ορισμένοι μετανάστες ξήλωσαν τα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα του Λιμεναρχείου και με αυτά συγκρούονταν στο χώρο όπου βρίσκονταν επίσης γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες με αποτέλεσμα να προκληθεί αναταραχή. Τα πράγματα στο νησί είναι δύσκολα με 11.000 ανθρώπους να βρίσκονται ήδη ε... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.