.«Να είστε έτοιμοι να θυσιαστείτε»: Επιστολή σοκ της κόρης Μιχαλολιάκου σε μέλη της Χ.Α.

Να θυσιαστούν, δίνοντας μάχη μέχρι τέλους για τη Χρυσή Αυγή, καλεί τα μέλη της οργάνωσης η κόρη του αρχηγού της, *Ουρανία Μιχαλολιάκου,* η οποία ρωτά παράλληλα τους οργανωμένους, μέχρι που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στην περίπτωση που η Χρυσή Αυγή κηρυχθεί παράνομη, μετά την δολοφονία του*Παύλου Φύσσα.* Σε κείμενο της που αναρτήθηκε σε εθνικιστικές ιστοσελιδες, η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής αναφέρεται κυρίως στα παλαιά μέλη του κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το κείμενο της απευθύνεται*«στους λίγους που γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι».* *«Αναρωτήσου πόσα είσαι έτο... περισσότερα »

. Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ζωγράφου ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

Ο Δήμος Ζωγράφου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας καλεί όλους τους συμπολίτες μας το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 10.00 έως 15.00 στη πλατεία Αγίου Γερασίμου – Ιλίσια για να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας.
Παράλληλα στην πλατεία στις 11.00 το πρωί θα δοθεί δωρεάν παιδική παράσταση από την ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΜΠΑΡΤΣΩΤΑ και τον ΜΑΡΙΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ «Ο Χρυσός Πρίγκιπας και η Νεραϊδογοργόνα», και στις 13.00 θα παίξουν συγκροτήματα HIP HOP (Αμαρτωλός Ποιητής, Αρλεκίνος, Θύμα Κινδύνου, DJ ΔΕΝΦΙΟ, South Prisoner)

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!

 — στην τοποθεσία πλατεία Αγ. Γερασίμου.

.Ακαδημίες αθλημάτων

Ξεκίνησαν σήμερα οι εγγραφές για τη συμμετοχή παιδιών 6 - 12 ετών σε οργανωμένες αθλητικές μονάδες του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.
Πληροφορίες και εγγραφές θα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 14:00 στα γραφεία του ΟΠΑΝΔΑ (Ακαδημίας 50, τηλ. 210 5284873) καθώς και στα αθλητικά κέντρα που υλοποιούνται τα προγράμματα. 

Η έναρξη των τμημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στα αθλητικά κέντρα:

Ποδόσφαιρο
Α.Κ. Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών) 210 3421260
Α.Κ. Χελντράϊχ (Χελντράϊχ 15) 210 9216215
Α.Κ. Ελληνορώσων (Βλαχάκη και Καραθεοδωρή) 210 6714877
Α.Κ. Γουδή (Γ. Παπανδρέου και Κανελλοπούλου) 210 7771990 - 210 7794407

Καλαθοσφαίριση (μπάσκετ)
Α.Κ. Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών) 210 3421260
Α.Κ. Αν. Τρίτσης (Πασσώβ 10, Γκράβα) 210 2287506
Α.Κ. Ελληνορώσων (Βλαχάκη και Καραθεοδωρή) 210 6714877

Αντισφαίριση (τένις)
Α.Κ. Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών) 210 3421260
518 Α.Κ. (Μητσάκη & Πολυλά) 210 2025634
Α.Κ. Γουδή (Γ. Παπανδρέου & Κοκκινοπούλου) 210 7771990

Στίβος 
Α.Κ. Αν. Τρίτσης (Πασσώβ 10, Γκράβα) 210 2287506

Τζούντο
Γυμναστήριο Αλεξάνδρας (Λ. Αλεξάνδρας 152) 210 6444579
Γυμναστήριο Ρουμελιωτών (Σίνα & Οκτάβιου Μερλιέ) 210 3605122
Γυμναστήριο Αγ. Ελευθερίου (Αναβρυτής 5) 210 2284580

.''ΚΗΔΕΥΟΥΝ'' ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Συμβολικό χαρακτήρα θέλησαν να δώσουν στη σημερινή τους κινητοποίηση οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι διαδηλώνουν «κηδεύοντας» ...
την υπηρεσία τους, καθώς από σήμερα τίθενται σε διασιμότητα.
Οι διαδηλωτές, που είναι μαυροντυμένοι, έκαναν πορεία από την πλατεία Καραϊσκάκη, ακολουθώντας μία νεκροφόρα.

Όταν έφθασαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης μοίρασαν κόλυβα στους άνδρες των ΜΑΤ και άφησαν στο σημείο ένα φέρετρο μέσα στο οποίο τοποθέτησαν είδη από την εξάρτησή τους.

.ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα...

Επίσης, η ΓΣΕΕ διευκρινίζει ότι στην εκτελεστική επιτροπή της, που συνεδρίασε σήμερα, δεν ετέθη από καμία παράταξη πρόταση για απεργιακή κινητοποίηση την Τρίτη, καθώς η συνομοσπονδία αναμένει τις αποφάσεις των εργατικών κέντρων και των ομοσπονδιών - μελών της για να καθορίσει την περαιτέρω στάση της.

.«Να αντιμετωπιστεί ο προωθούμενος εκφασισμός της κοινωνίας»

«Δείχνουμε την αναγκαία εγρήγορση απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν, σ’ αυτόν τον προωθούμενο εκφασισμό της κοινωνίας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Όπως είπε, «ναι μεν η Δημοκρατία έχει τις δυνάμεις της, τις αντοχές της, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστεί αυτό το εγκληματικό φαινόμενο, το οποίο θέλει να έχει και πολιτικές αναφορές».

.Πρωτογενές πλεόνασμα 2,86 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο καταγράφουν τα τελικά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,86 δισ. ευρώ καταγράφουν τα τελικά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, έναντι πρωτογενούς ελλείμματος 1,414 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2012 και στόχου για πρωτογενές έλλειμμα 2,496 δισ. ευρώ.

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία, παρουσιάζεται έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 2,502 δισ. ευρώ έναντι ελλείμματος 12,484 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2012 και στόχου για έλλειμμα 7,833 δισ. ευρώ. 

Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 34,893 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1,906 δισ. ευρώ ή 5,8% έναντι του στόχου του οκταμήνου 2013 (32,987 δισ. ευρώ). 

Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 30,913 δισ. ευρώ, 1,106 δισ. ευρώ ή 3,7%, υψηλότερα έναντι του στόχου του οκταμήνου (29,807 δισ. ευρώ). 

Συγκεκριμένα τον Αύγουστο, μετά τις ανακατανομές που επήλθαν με την οριστικοποίηση των προσωρινών στοιχείων, οι άμεσοι φόροι υπερέβησαν το μηνιαίο στόχο κατά 259 εκατ. ευρώ ή 14,1% ενώ οι έμμεσοι φόροι κατά 63 εκατ. ευρώ ή 3,4%. 

.Ο πρόεδρος του SPD λέει ότι το κόμμα του είναι ανοικτό στην διαπραγμάτευση με τους συντηρητικούς της Μέρκελ

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Γερμανίας, ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) διαβεβαίωσε ότι το κόμμα του είναι ανοικτό σε συνομιλίες με τους συντηρητικούς της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ μετά τις εκλογές της Κυριακής, πρόσθεσε όμως ότι το SPD δεν θα συμφωνήσει «αυτομάτως» σε όλα τα θέματα που άπτονται της νομής της εξουσίας, ούτε είναι "προδιαγεγραμμένο» πως θα σχηματιστεί κατ' ανάγκη «μεγάλος συνασπισμός».

«Βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαδικασία διαπραγμάτευσης για το σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης και το αποτέλεσμα είναι ανοικτό», δήλωσε ο Γκάμπριελ στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη των συντηρητικών της Μέρκελ στις χθεσινές εκλογές. Τα CDU/CSU έλαβαν τις περισσότερες ψήφους στις ομοσπονδιακές βουλευτικές εκλογές, αλλά χρειάζονται έναν κυβερνητικό εταίρο.

Ο Γκάμπριελ πρόσθεσε ότι, εάν η Μέρκελ προσκαλέσει σε συνομιλίες το SPD, αυτό δεν θα απορρίψει την πρόσκληση. Πάντως, είπε ότι «το SPD δεν θα σπεύσει να γίνει το επόμενο κόμμα το οποίο θα καταστραφεί συμμαχώντας με την Μέρκελ», υπαινισσόμενος την εκλογική αποτυχία του FDP, το οποίο απέτυχε να φθάσει το όριο του 5% και να εκλέξει βουλευτές.

.Η συγκρότηση "μεγάλου συνασπισμού" το στοίχημα της επόμενης μέρας

Η συγκρότηση ενός "μεγάλου συνασπισμού" ανάμεσα στους συντηρητικούς και τους σοσιαλδημοκράτες, το πιο πιθανό σενάριο που αρχίζει να σχηματοποιείται στη Γερμανία, επιτρέπει μία ελαφρά διαφοροποίηση προς μία περισσότερο ανεκτική στάση απέναντι στους ευρωπαίους εταίρους που βρίσκονται σε οικονομική κρίση.
Την επομένη των εκλογών, η επανάληψη του σεναρίου της περιόδου 2005-2009 είναι η μόνη υπόθεση που σχολιάζουν οι οικονομικοί αναλυτές.

Ο Χόλγκερ Σμίντινγκ, οικονομολόγος της Βerenberg Βank, περιμένει από μία τέτοια συμμαχία "μία ελαφρά διαφοροποίηση της θέσης της Γερμανίας υπέρ των χωρών της ευρωζώνης σε οικονομική κρίση". Την ίδια πρόβλεψη κάνει ο Αντρέας Ρεες της Unicredit , ο οποίος κάνει λόγο για "την εφαρμογή μίας φιλο-ευρωπαϊκής πολιτικής, ίσως περισσότερο εποικοδομητικής".

Τα τελευταία χρόνια, το SPD, όπως και οι Πράσινοι, συμπαρατάχθηκαν με την καγκελάριο ψηφίζοντας τα περισσότερα από τα προγράμματα βοήθειας για τις ευρωπαϊκές χώρες που βρίσκονται σε οικονομική κρίση. 

Στην πράξη "η ευρωπαϊκή πολιτική της Γερμανίας υπήρξε αντικείμενο συν-διαχείρισης από την CDU και το SPD", σύμφωνα με τον Ζιλ Μέκ της Deutsche Βank. Ενας συνασπισμός ανάμεσα στους δύο δεν θα είχε άλλο αποτέλεσμα από την "επισημοποίηση αυτής της από κοινού διαχείρισης", λέει, και "δεν θα άλλαζε πολλά πράγματα".

Το SPD έχει καταγγείλει επανειλημμένως την πολιτική της Αγγελα Μέρκελ, η οποία βασίζεται στην απαίτηση της εφαρμογής κοινωνικά οδυνηρών μεταρρυθμίσεων και της μείωσης των ελλειμμάτων σε αντάλλαγμα της γερμανικής αλληλεγγύης. 

Ο υποψήφιος για την καγκελαρία του SPD Πέερ Στάινμπρουκ δήλωσε κατ΄επανάληψιν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ότι η πολιτική αυτή πνίγει την ανάπτυξη στις χώρες που βρίσκονται σε κρίση.

Αλλά η συμμετοχή του στην γερμανική κυβέρνηση δεν θα αλλάξει τη βάση της λογικής "μεταρρυθμίσεις έναντι βοήθειας", στην οποία η εφημερίδα Handelsblatt βλέπει την κύρια αιτία του εκλογικού θριάμβου της καγκελαρίου Μέρκελ.

Ωστόσο, με την Αγγελα Μέρκελ επικεφαλής ενός "μεγάλου συνασπισμού", θα αμβλυνθεί η πίεση των ευρωσκεπτικιστών του κόμματός της και αναμφίβολα η καγκελάριος θα είναι περισσότερο διατεθειμένη να αφήσει λίγο μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο στις χώρες που βρίσκονται σε κρίση για να επιτύχουν τους στόχους της οικονομικής ανάταξης.

Ως προς την τραπεζική ένωση, "περιμένουμε αργά ή γρήγορα έναν συμβιβασμό ανάμεσα στο Βερολίνο και τις Βρυξέλλες επί της συγκρότησης μίας αρχής εκκαθάρισης και ενός ταμείου αναδιάρθρωσης", προβλέπει ο Αντρέας Ρεες .

Ηδη η Αγγελα Μέρκελ είχε εδώ και μερικούς μήνες χαμηλώσει τους τόνους απέναντι στις χώρες που βρίσκονται σε κρίση, ανάγοντας, για παράδειγμα, σε προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων.

Περισσότερο σημαντικές υποχωρήσεις, όπως ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους ή η αμοιβαιοποίηση του χρέους των ευρωπαϊκών χωρών φαίνονται ανέφικτες, σχολιάζει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.