.Αποκριάτικες εκδηλώσεις Δήμου Ζωγράφου

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 *ώρα 11:30* 
*Πλατεία Ελευθερίας – Γουδή* Ηπειρώτικα έθιμα με το Σύνδεσμο ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ζωγράφου 
*Πλατεία Τερζάκη – Άνω Ιλίσια* Μωμόγεροι από την Ένωση ΠΟΝΤΙΩΝ Ζωγράφου – Χάλκινα Μακεδονίας 
*Πλατεία Δημοκρατίας του Πέρου (Μακρυγιάννη & Βακτριανής)* Αποκριάτικο Γλέντι με το Σύλλογο ΚΡΗΤΩΝ Ζωγράφου «Ο Καζαντζάκης» 

*Πλατεία Μάχης της Κρήτης (Γρ. Κουσίδη 30)* Τσαμπούνες και Τουμπιά από τις Κυκλάδες *Γ.Παπανδρέου (Πεζόδρομος όπισθεν ΙΚΑ Ζωγράφου)* Γενίτσαροι και Μπούλες Τις εκδηλώσεις πλαισιώνει το χορευτικό παραδοσιακό συγκρότημα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού *ώ... περισσότερα »

.Ξεκινούν οι τεχνικές συζητήσεις στις Βρυξέλλες ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας

Η παράταση του υφιστάμενου προγράμματος δεν είναι αναγκαία προϋπόθεση, εφόσον υπάρξει ένα νέο πρόγραμμα, δήλωσε αξιωματούχος της Ευρωζώνης, σήμερα στις Βρυξέλλες. 

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση αν και κατά πόσο είναι αναγκαία η παράταση του προγράμματος, ο αξιωματούχος της Ευρωζώνης σημείωσε ότι, από νομική άποψη, για να παραταθεί το πρόγραμμα πρέπει να υποβάλει αίτημα η ελληνική πλευρά. 

Ταυτόχρονα, όμως, ανέφερε ότι εκτός από την παράταση του υπάρχοντος προγράμματος, ανοιχτή είναι από πολιτική άποψη η δυνατότητα της μετάβασης σε ένα νέο πρόγραμμα. Ο ίδιος αξιωματούχος ανέφερε πως από σ... περισσότερα »

.Με τα βασανιστήρια της CIA συγκρίνει τις ενέργειες της τρόικας ο Γ. Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του στο Spiegel

Με τα βασανιστήρια της CIA συγκρίνει τις ενέργειες της τρόικας, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και επιμένει στο αίτημά του για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.
«Και στη CIA υπήρξαν πολύ καλοί άνθρωποι, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν ενάντια στη θέλησή τους στο waterboarding και οι οποίοι για αυτό τον λόγο βρέθηκαν σε τρομακτικό ηθικό δίλημμα» δηλώνει ο κ. Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Der Spiegel, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο.

«Ο καθένας γνωρίζει ότι η Ελλάδα χωρίς ένα νέο συμβόλαιο δεν θα μπορέσει ποτέ να σηκώσει το τωρινό βάρος χρέους. Καταλαβαίνω ότι η γερμανική κυβέρνηση θέλει να αποφύγει τις λέξεις "κούρεμα χρέους". 
Στην πραγματικότητα όμως αυτό θα ήταν καλύτερο και στο τέλος για τους πιστωτές μάλιστα και οικονομικότερο από ό,τι μια επιμήκυνση των δανείων» δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών.

.Η Μέρκελ διατηρεί τη σκληρή στάση έναντι της Αθήνας, εκτιμούν οι FT

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ επανέλαβε χθες τη σκληρή θέση της κυβέρνησής της έναντι της Ελλάδας, δηλώνοντας ότι η Αθήνα μπορεί είτε να υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις της από το υφιστάμενο πρόγραμμα βοήθειας έως το τέλος του μήνα είτε να ζητήσει την παράταση του προγράμματος πέραν της 28ης Φεβρουαρίου, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.

Οι πρώτες δημόσιες δηλώσεις της κ. Μέρκελ, μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες, συνεχίζουν να αποκλείουν τον δρόμο που επιθυμεί ο Έλληνας πρωθυπουργός: μία νέα συμφωνία βοήθειας με λιγότερη λιτότητα από το τρέχον πρόγραμμα, σημειώνει το δημοσίευμα. 

Οι δηλώσεις αυτές, συνεχίζει το δημοσίευμα, αυξάνουν επίσης το διακύβευμα εν όψει της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup τη Δευτέρα, θέτοντας μία καταληκτική προθεσμία για την Αθήνα να ζητήσει την επέκταση του προγράμματος ή, διαφορετικά, να βρεθεί χωρίς δημοσιονομικό δίχτυ ασφαλείας για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2010.

.Αισιόδοξος για συμφωνία στο Eurogroup της Δευτέρας ο Πιερ Mοσκοβισί

Την αισιοδοξία του ότι είναι δυνατόν να βρεθεί μια συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και Ευρωζώνη την ερχόμενη Δευτέρα, εξέφρασε ο Γάλλος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί σε πρωινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο Europe1. 

Στα ερωτήματα του δημοσιογράφου Ζαν Πιερ Ελκαμπάς, τι προβλέπει για τη συνάντηση της Ευρωομάδας (Eurogroup) τη Δευτέρα, εάν έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες στην περίπτωση μάλιστα χρήσης (από την κυβέρνηση) άλλης γλώσσας εντός Ελλάδας και άλλης εκτός, ο Π. Μοσκοβισί απάντησε: 
Η συνάντηση της Δευτέρας θα είναι δύσκολη αλλά αποφασιστική, διότι αφορά την εξασφάλιση των μελλοντικών χρη... περισσότερα »

.Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας 74-69

Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ και με την 5η νίκη του στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας «έπιασε» τη Μακάμπι στη 2η θέση του 5ου ομίλου, έχοντας το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Οι «πράσινοι», που παραμένουν σε τροχιά εξασφάλισης του πλεονεκτήματος της έδρας ενόψει των πλέι οφ, επικράτησαν 74-69 των Σέρβων, για την 7η αγωνιστική, υποχρεώνοντας τους στην 6η ήττα.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.