.Στάδιο κατάρρευσης

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΓΚΟΣ 

Ενδεχομένως η άποψη να είναι βαθιά απαισιόδοξη, αλλά η Ελλάδα φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλέον τα στάδια της παρατεταμένης παρακμής και της κρίσης και να βρίσκεται στο στάδιο της κατάρρευσης. 

Το επόμενο στάδιο θα είναι της «αποτυχημένης χώρας» και εκεί... τετέλεσται! Αυτή είναι η πραγματικότητα για όσους θέλουν να την αντικρίσουν κατάματα και δίχως εξωραϊσμούς. 

Τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου, της ματαίωσης ενός ντέρμπι ποδοσφαίρου εξαιτίας της δράσης χουλιγκάνων και αμέσως μετά, της αποτυχίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διενεργήσει σε τεχνικό ε... περισσότερα »

.Ο αφρικάνικος τρόπος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ 

Ο Τζώνης παρακολουθούσε στην τηλεόραση τις απανωτές δηλώσεις των υποψήφιων αρχηγών της ΝΔ και κάθε τόσο ξεσπούσε σε τρανταχτά γέλια μ’ αυτά που άκουγε. Απέναντί του ο Κατάλευκος ήταν παράξενα βλοσυρός και προβληματισμένος, γεγονός που δεν ξέφυγε από την προσοχή του βοηθού του: - «Γιατί έχεις τις μαύρες σου, αρχηγέ; 

Τι σου συμβαίνει;». - «Ε να, μ’ αυτά που γίνονται στη Νέα Δημοκρατία...». - «Και τι σε νοιάζει εσένα, ρε αρχηγέ; Δεξιός είσαι;». - «Δεν είναι Δεξιός, νεαρέ, και σκασίλα μου για τον Μεϊμαράκη, τον Αδωνι ή τον Τζιτζικώστα. Απλώς δεν αντέχω αυτή την εικ... περισσότερα »

.Εκρηξη βόμβας στο ΣΕΒ: Κρατήρας & μεγάλες καταστροφές

Τη δημιουργία κρατήρα μπροστά από την είσοδο των γραφείων του ΣΕΒ προκάλεσε η έκρηξη βόμβας σήμερα στις 3.35 τα ξημερώματα. 

Αμέσως μετά την έκρηξη στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (T.E.E.M.), καθώς και αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες από νωρίς είχαν αποκλείσει τους γύρω δρόμους, ενώ αυτή την ώρα παραμένει κλειστή μόνο η Ξενοφώντος.

 Εκτός από τον κρατήρα, σοβαρές υλικές έχει υποστεί η πρόσοψη των γραφείων του ΣΕΒ, το κτίριo της πρεσβείας της Κύπρου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, αλλά και το ξενοδοχείο «Αμαλία», από την πλε... περισσότερα »

.Η Τουρκία κατέρριψε ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος

Ρωσικό είναι τελικά το μαχητικό αεροσκάφος Sukhoi το οποίο κατερρίφθη λίγο μετά τις 10:00 το πρωί την Τουρκία στα νοτιοανατολικά σύνορα της χώρας με την Συρία. Η κατάρριψη έγινε μια μέρα πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ στην τουρκική πρωτεύουσα, την οποία ακύρωσε. 

Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου χαρακτήρισε την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Sukhoi Su-24 στη Συρία «πολύ σοβαρό γεγονός», αλλά πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο «αντίδρασης» από τον Βλαντιμί... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.