.AYTA EINAI TA 10 XEΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014...

Αυτοί που δουλεύουν στα δημοσιογραφικά γραφεία το ξέρουν πολύ καλά. Η έρευνα της CareerCast έρχεται απλώς να το επιβεβαιώσει. Οι εργαζόμενοι στην υλοτομία και τα ΜΜΕ κάνουν τις χειρότερες δουλειές...
Ο ιστότοπος, που εξειδικεύεται στις καριέρες, δημοσιοποίησε την 26η ετήσια έκθεση του για την αξιολόγηση 200 επαγγελμάτων, με κριτήρια τις απολαβές, τις προοπτικές, τον περιβαλλοντικό παράγοντα, το στρες και τις σωματικές απαιτήσεις. Η ιστοσελίδα CarrerCast ξεχωρίζει τις καλύτερες και τις χειρότερες δουλειές για το 2014.

Όπως μεταδίδει το Business Insider, τη 200η και 199η θέση καταλαμβάνουν ο ξυλοκόπος και ο ρεπόρτερ εφημερίδας αντιστοίχως στον κατάλογο με τις χειρότερες δουλειές για το 2014.

Ο εκδότης του CarrerCast, Tony Lee, εξηγεί ότι εκτός από μειωμένη ζήτηση για προϊόντα ξυλείας, το επάγγελμα του ξυλοκόπου βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου με τις χειρότερες εργασίες για το 2014 “λόγω κυρίως για τις εξαιρετικά σκληρές εργασιακές συνθήκες, τον υψηλό κίνδυνο τραυματισμού και θανάτου εν ώρα εργασίας, τις χαμηλές απολαβές και τις φτωχές εργασιακές προοπτικές”.

Οι ρεπόρτερ, που εργάζονται σε εφημερίδες, βλέπουν επίσης τις προοπτικές τους να μειώνονται και τους μισθούς να κατρακυλούν. 

Ο κατάλογος με τις χειρότερες δουλειές για το 2014:

1. Ξυλοκόπος
2. Ρεπόρτερ σε εφημερίδα
3. Στρατιωτικό προσωπικό
4. Οδηγός ταξί
5. Παρουσιαστής-εκφωνητής
6. Αρχιμάγειρας
7. Αεροσυνοδός
8. Οδοκαθαριστής
9. Πυροσβέστης
10. Σωφρονιστικός υπάλληλος

.Διαρροές στελεχών της ΝΔ ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η ΝΔ καθώς σημειώνεται διαρροή στελεχών προς άλλα κόμματα και υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα ένας ακόμη παράγοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης που προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε στον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής. Ο πρώην δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του κ. Σγουρού.

Ο Παύλος Καμάρας είναι η δεύτερη ηχηρή προσχώρηση «γαλάζιου» τοπικού παράγοντα στην παράταξη του Γ. Σγουρού, μετά από αυτή του Νίκου Χαρδαλιά του Βύρωνα που οριστικοποιήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα, προκαλώντας ένα ακόμη ρήγμα στον συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου, που στηρίζεται επισήμως από τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά.

Ανάλογες κινήσεις συμβαίνουν στο Βόλο όπου γαλάζια στελέχη προσχωρούν στον συνδυασμό Μπέου.

Όμοια είναι η εικόνα στην Πελοπόννησο όπου ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δ. Τσιγκούνης εντάχθηκε στον συνδυασμό του Γιάννη Μανώλη.

Προβλήματα φαίνεται να υπάρχουν και στον Πειραιά όπου ο Β. Μιχαλολιάκος ζήτησε από τον Κ. Αρβανιτόπουλο να διευκρινίσει ποιον υποστηρίζει στον Πειραιά, μετά την παρουσία του στην ανακοίνωση του συνδυασμού Μώραλη.

.Τελευταίες αγορές για το πασχαλινό τραπέζι

Για τα τελευταία ψώνια τους σπεύδουν σήμερα οι καταναλωτές, μεγάλη Πέμπτη καθώς τα μαγαζιά θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ. 

Σε ελαφρά χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι, εκτιμά το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την πραγματοποίηση δειγματοληπτικών ελέγχων σε σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές 

αλλά και στην Κεντρική Αγορά Αθηνών (Βαρβάκειος), τα κρεατικά εμφανίζονται φθηνότερα κατά 4,51% κατά μέσο όρο, με την τιμή του αρνιού να υποχωρεί κατά 5,26% (μέση τιμή 5,40 ευρώ το κιλό), ενώ οι τιμές των λαχανικών και των φρούτων καταγράφουν πτώση της τάξης του 2,18%.

Ωστόσο, η πλειοψηφία των εμπόρων το εφετινό Πάσχα δεν έμεινε ικανοποιημένη από την καταγεγραμμένη επισκεψιμότητα έως σήμερα, καθώς η μέχρι στιγμής πορεία της χαρακτηρίζεται ως υποτονική. 

.Από σήμερα η παραλαβή των πινακίδων κυκλοφορίας

 Υπογράφηκε και στάλθηκε στις ΔΟΥ η απόφαση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων με την οποία δίνεται η δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών να παραλάβουν τις πινακίδες που έχουν καταθέσει εφόσον πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για τους μήνες από αναλογούν από τώρα και στο εξής έως το τέλος του έτους. 

Έτσι από σήμερα οι ιδιοκτήτες ΙΧ που επιθυμούν να κάνουν χρήση της δυνατότητας αυτής θα μπορούν να απευθύνονται στις εφορίες για να παραλάβουν τις πινακίδες τους πληρώνοντας τα τέλη κυκλοφορίας. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.