.«Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες»

Και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Το λόμπι των αντιεξουσιαστών, των «επαγγελματιών» της επανάστασης και των ψευτοκουλτουριάρηδων της Αριστεράς δεν θα έπαιρνε θέση στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, ειδικά μετά την πρόκληση και ανοησία του Φιλιππάκη;
Το ρόλο του αυτόκλητου υπερασπιστή του δημοσιογράφου που θα ήθελε να βάλει βόμβα στον Στουρνάρα, του αμετανόητου που σήμερα ξαναθυμήθηκε πόσο τζάμπα μάγκας είναι, ανέλαβε... ο γιος του Κουφοντίνα. Με ανάρτησή του στο facebook ο Έκτορας Κουφοντίνας, γιος του εκτελεστή της 17Ν και της Αγγελικής Σωτηροπούλου, δηλώνει ότι συμφωνεί με την ανάρτηση του Γ. Φιλιππάκη για τον Λουκά Παπαδήμο.
Όπως δηλώνει ο Έκτορας Κουφοντίνας: «Συνέλαβαν τον Φιλιππάκη επειδή δήλωσε πως δεν θα τον πείραζε μια τέτοια βόμβα να έσκαγε στα πόδια του Στουρνάρα; Τότε ας συλλάβουν καλύτερα κι εμένα που 'μαι απόλυτα σύμφωνος με αυτή τη δήλωση κι αλληλέγγυος στον Φιλιππάκη, καθώς και δεκάδες χιλιάδες άλλους Έλληνες που αισθάνονται το ίδιο. Και για να μην υπεκφεύγω:
Για να είμαι ξεκάθαρος λοιπόν δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα και αρκετών άλλων ακόμα", αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook».
Έτσι μπράβο παιδιά. Κάντε κι ένα κίνημα κατά του κατεστημένου, βάλτε και μερικές βόμβες, σκοτώστε μερικούς τραπεζίτες. Τι άλλο θα ακούσουμε και τι άλλο θα δούμε. Εντάξει, δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Τι μπορεί να φταίει το παιδί αν ο πατέρας του ήταν ο «φαρμακοχέρης» της 17Ν; Τι να πει κανείς την ημέρα που πέθανε ο Μητσοτάκης και όλοι θυμηθήκαμε τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη κάποιοι να προκαλούν με τέτοιο τρόπο;
Όμως, είναι ένα μικρό δείγμα για το που πάει αυτή η χώρα. Να είστε σίγουροι. Μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρεύσει και ανέβει στην εξουσία η ΝΔ θα δούμε πολύ χειρότερα. Και βόμβες, και εκτελέσεις, και ακόμη μεγαλύτερο μπάχαλο. Οι ακροαριστεροί ετοιμάζονται για ένοπλο αγώνα, δεν θα αφήσουν τη χώρα να πάει ένα βήμα παραπέρα. Κι αν δεν το καταφέρουν αυτό υπάρχουν και τα «όπλα» του διχασμού. Αυτά που σπέρνουν το μίσος και δημιουργούν συνθήκες εμφυλίου. Αυτά που θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε μπανανία, που θα κάνουν τους ανθρώπους να μισούν ο ένας τον άλλον.
Ο σπόρος του διχασμού έχει μπει στα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Δεν ξεριζώθηκε με τη διάλυση των τρομοκρατικών οργανώσεων. Υπάρχει ακόμη σε μια μερίδα της νεολαίας που γαλουχήθηκε από τους διάφορους Κουφοντίνες και «κανακεύτηκε» από την Αριστερά που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Να μας το θυμηθείτε. Θα έρθουν πολύ χειρότερες ημέρες επειδή ακριβώς έχουμε να κάνουμε με έναν αόρατο εχθρό. Δεν είναι ο Έκτορας Κουφοντίνας ή ο Φιλιππάκης που λένε ανοησίες. Είναι όλοι αυτοί οι άγνωστοι – γνωστοί του διαδικτύου που έχουν μάθει να μισούν. Δυστυχώς η Ελλάδα έχουμε την αίσθηση ότι μπαίνει σε επικίνδυνες ατραπούς. Και πρέπει να υπάρξει απάντηση από τις δυνάμεις που πιστεύουν στην ομαλή πορεία της χώρας, στην τήρηση του Συντάγματος, στην ευρωπαϊκή της προοπτική, στην περήφανη και ασφαλή πατρίδα.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.