.Έντονες αντιδράσεις συλλόγων και φορέων για το πολυνομοσχέδιο

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσαν σήμερα, σε κοινή συνέντευξη Τύπου, οι εκπρόσωποι του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων και του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, σχετικά με τις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου που αφορούν τους κλάδους τους, που -όπως είπαν- διαλύουν τον παραγωγικό ιστό, καθιστώντας τη χώρα «κινεζοποιημένη επαρχία» της ΝΑ Ευρώπης.

«Τα μέτρα που επιχειρεί να θέσει σε ψήφιση η κυβέρνηση με εκβιαστικά διλήμματα προς την ελληνική Βουλή, δεν έχουν μόνο καταστροφικές συνέπειες για τους κλάδους μας, ουσιαστικά αποτελούν συνολικό κίνδυνο για την ελληνική κοινωνία και την οικονομία της χώρας» ανέφεραν.

Άφησαν σαφείς αιχμές για οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται, όπως είπαν, πίσω από τις αλλαγές που προωθούνται, εκφράζοντας αμφιβολίες για την παρέμβαση των εκπροσώπων της τρόικας στα συγκεκριμένα μέτρα. 

«Η κυβέρνηση τα κάνει από μόνη της και όχι κατόπιν εντολής της τρόικας, εξυπηρετώντας συμφέροντα» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΦΣΑ Κώστας Λουράντος.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.