.Οι νέες αποκαλύψεις

Καταιγιστικές και μη επιδεχόμενες την παραμικρή αμφισβήτηση είναι οι νέες αποκαλύψεις για τη νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Δεν βασίζονται σε καταθέσεις μαρτύρων, δεν είναι δυνατό να αποδοθούν σε σκοπιμότητες ούτε και να χαρακτηριστούν κατευθυνόμενες. Και φυσικά δεν ακυρώνονται με γελοιότητες σαν αυτές που ψελλίζουν οι διάφοροι Κασιδιάρηδες και Παναγιώταροι για? αποκριάτικα πάρτι και... γυμναστικές επιδόσεις. Περιέργως δεν σκέφτηκαν να δηλώσουν ότι εκτός των άλλων είναι και? κυνηγετικός σύλλογος.

Οχι πως εκπλήσσει η στάση τους. Την ίδια αμήχανη «υπεράσπιση» προσπάθησαν να προβάλουν από τη στιγμή που η Δικαιοσύνη ασχολήθηκε σοβαρά με τη δράση τους. Αφελείς έως και αστείες δικαιολογίες σε μια μάταιη προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. 

Και τότε, όπως και τώρα, το μόνο που απέδειξαν ήταν η ανικανότητά τους να αντιμετωπίσουν με στοιχειώδη γενναιότητα τις συνέπειες των πράξεών τους.

Είναι προφανές ότι η δημοσκοπική ανάκαμψη που παρουσίασε η Χρυσή Αυγή μετά το τρομοκρατικό χτύπημα και τη δολοφονία των δύο νεαρών μελών της οργάνωσης έξω από τα γραφεία της στο Νέο Ηράκλειο δημιούργησε στα μέλη και στους φίλους της νεοναζιστικής συμμορίας την ελπίδα ή και την προσδοκία ότι ίσως κάτι να άλλαζε.

Αλλά φυσικά τέτοιο ενδεχόμενο ούτε υπάρχει ούτε είναι δυνατό να υπάρξει. Η Δικαιοσύνη έχει αναλάβει να αξιολογήσει τη δράση της εγκληματικής σπείρας του Μιχαλολιάκου και θα φέρει σε πέρας το έργο της, ανταποκρινόμενη στη θεσμική της υποχρέωση.


Κι επειδή υπάρχουν κι εκείνοι που διακινούν τη θεωρία ότι η ασκηθείσα δίωξη και οι ανακρίσεις ενισχύουν δημοσκοπικά τη Χρυσή Αυγή, επειδή εμφανίζεται ως διωκόμενη, η απάντηση είναι μία και μόνη: Στις δημοκρατίες όλοι είναι υπεύθυνοι για τις πράξεις τους. Οχι μόνο οι ασκούντες εξουσία αλλά και οι απλοί πολίτες.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.