.«Οι βάρβαρες πολιτικές γεννούν τον εφιάλτη του νεοναζισμού», προειδοποίησε ο Α. Τσίπρας

«Στην Ελλάδα κινδυνεύει η κοινωνική σταθερότητα και συνοχή», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και προειδοποίησε ότι «ο ευρωπαϊκός πολιτισμός έρχεται αντιμέτωπος με τον εφιάλτη του νεοναζισμού που γεννούν οι βάρβαρες πολιτικές».

"Ως εδώ! Η Ευρώπη δεν θα γυρίσει προς τα πίσω. Η Ευρώπη και οι λαοί της θα προχωρήσουν μπροστά!", δήλωσε ο κ. Τσίπρας, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση του γερμανικού "Κόμματος της Αριστεράς" (Die Linke) στην Φρανκφούρτη", μαζί με την Αντιπρόεδρο του κόμματος Σάρα Βάγκενκνεχτ. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απευθυνόμενος στους Γερμανούς, τόνισε ότι από τα χρήματα της "ονομαζόμενης", όπως είπε, διάσωσης, το 98% πηγαίνει στα χέρια τραπεζιτών και ολιγαρχών και στην αποπληρωμή τόκων δανεισμού, ενώ μόλις το 1,5% καταλήγει στην πραγματική οικονομία. "
Η υποτιθέμενη σωτηρία του ελληνικού λαού είναι στην πραγματικότητα σωτηρία των τραπεζών", ανέφερε και σημείωσε ότι η διαίρεση δεν είναι ανάμεσα στους λαούς, αλλά ανάμεσα στους εργαζόμενους και στους ολιγάρχες. 
Εξάλλου, ομιλία με θέμα «Πλεονασματικές έναντι ελλειμματικών χωρών: μια θανάσιμη απειλή για το μέλλον της Ευρώπης», θα εκφωνήσει ο Αλ. Τσίπρας, αύριο βράδυ στη Βιέννη στο «Μπρούνο Κράισκι Φόρουμ για το Διεθνή Διάλογο», που φέρει το όνομα του ιστορικού Σοσιαλιστή καγκελάριου της Αυστρίας και θεωρούμενου ως σημαντικότερη πολιτική προσωπικότητα της χώρας του στον 20ο αιώνα, Μπρούνο Κράισκι. 

Της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αυστριακό υφυπουργό Οικονομικών, Αντρέας Σίντερ, του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος  και πιθανολογούμενο επόμενο Επίτροπο της Αυστρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το μεσημέρι, ο κ. Τσίπρας θα έχει, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Κομμουνιστικού Κόμματος Αυστρίας, συνάντηση με τον πρόεδρό του Μίρκο Μέσνερ και θα ακολουθήσει νωρίς το απόγευμα, συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την ελληνικής καταγωγής αντιδήμαρχο και αναπληρωτή κυβερνήτη του ομόσπονδου κρατιδίου της Βιέννης, Μαρία Βασιλάκου.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.