.Ο Πούτιν «δεν πιστεύει σε σας» λέει στους Ρώσους ο Τζον Μακέιν

 Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν "δεν πιστεύει σε σας", δηλώνει ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν απευθυνόμενος στους Ρώσους σ' ένα δριμύ άρθρο του που έστειλε στη "Πράβντα" και το οποίο πρόκειται, σύμφωνα με την ομάδα του γερουσιαστή, να δημοσιευθεί σήμερα.

Ο πρώην υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για το Λευκό Οίκο, το 2008, κατηγορεί τον Πούτιν και το περιβάλλον του ότι νόθευσαν τις εκλογές, φυλάκισαν και δολοφόνησαν αντιπολιτευόμενους, ευνόησαν τη διαφθορά και κατέστρεψαν τη φήμη της Ρωσίας στην παγκόσμια σκηνή. 

"Δεν είμαι αντιρώσος", γράφει ο Μακέιν στο κείμενο που έστειλε στην εφημερίδα Πράβντα και στον ιστότοπό της Pravda.ru. "Είμαι φιλορώσος, πιο φιλορώσος από το καθεστώς που σας κυβερνά κακώς σήμερα", προσθέτει.

Ο Τζον Μακέιν δεν είχε κρύψει την περασμένη εβδομάδα την πρόθεσή του να γράψει ένα άρθρο για το ρωσικό Τύπο μετά τη δημοσιεύεση ενός κειμένου του Πούτιν στις στήλες των "Νιού Γιόρκ Τάιμς". Σύμφωνα με τον ίδιο, η ρωσική κυβέρνηση αγνοεί τα "απαράγραπτα δικαιώματα" στη ζωή, την ελευθερία και την αναζήτηση της ευτυχίας.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν "δεν ανεβάζει τη φήμη της Ρωσίας στα μάτια του κόσμου. Την καταστρέφει", εκτιμά ο Μακέιν. "Την έκανε (τη Ρωσία) φίλη των τυράννων και εχθρό των καταπιεσμένων", υπογραμμίζει. "Ο πρόεδρος Πούτιν δεν πιστέυει σ' αυτές τις αξίες επειδή δεν πιστεύει σε σας", καταλήγει ο γερουσιαστής.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.