.ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ...Με αργία απειλείται ο Γ. Καζάκος

Στα «χέρια» τριών εφετών βρίσκεται η υστεροφημία του Γιάννη Καζάκου, ο οποίος απειλείται να τεθεί σε αργία, σύμφωνα τουλάχιστον με τα πορίσματα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για τις παράνομες προσλήψεις στην ΚΕΔΗΖ. Η υπόθεση έχει εισαχθεί στο πινάκιο του Πειθαρχικού Συμβουλίου, η πρώτη συνεδρίαση, όμως, του οποίου έχει προσδιοριστεί για τον Σεπτέμβριο.

Από πηγές της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής πιθανολογείται ότι η τελική απόφαση θα είναι σύμφωνη με την πρόταση των Επιθεωρητών, φαίνεται δε ότι στο «πνεύμα» αυτής της εκτίμησης κινήθηκαν και πρόσφατα δημοσιεύματα, προεξοφλώντας την επιβολή της αργίας στον κ. Καζάκο. 

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι η πειθαρχική αυτή ποινή δεν τον υποχρεώνει σε παραίτηση από τα καθήκοντά του ως δημοτικού συμβούλου, δεσμεύει όμως κατά πολλούς τρόπους πιθανές κινήσεις για πολιτική καριέρα στο Δήμο Ζωγράφου, αφού φαίνεται ότι η ιδέα μιας ρεβάνς έναντι των αντιπάλων του δεν εγκατέλειψε ποτέ τον τέως δήμαρχο, κι ας έχει προ πολλού δώσει το χρίσμα της διαδοχής.

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της απόλυσης παραπέμπεται από την αρμόδια Επιτροπή του Δήμου Ζωγράφου και η μόνιμη συνεργάτης του κ. Καζάκου στις λογιστικές «αλχημείες» της ΚΕΔΗΖ, Χρ. Παππά. Σύμφωνα με πληροφορίες του ZO2.gr η Επιτροπή αυτή επρόκειτο να συνεδριάσει, σήμερα Πέμπτη, με το ερώτημα της 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.