.Υπεγράφη η σύμβαση πώλησης του 33% της ΟΠΑΠ ΑΕ

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση πώλησης του 33% της ΟΠΑΠ ΑΕ στην EMMA DELTA, έναντι συνολικού τιμήματος 652 εκατ. ευρώ (622 εκατ. ευρώ μετρητοίς και 30 εκατ. ευρώ σε 10 ισόποσες ετήσιες δόσεις) όπως ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
Μετά την έγκριση της συναλλαγής από τις αρμόδιες Αρχές ανταγωνισμού, θα ακολουθήσει η καταβολή του ποσού και η μεταβίβαση των μετοχών στον αγοραστή.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «το ΤΑΙΠΕΔ, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, υλοποιεί με αποφασιστικότητα, συνέπεια και διαφάνεια ένα εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

"Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική. Αποδείξαμε ότι μπορούμε. Ακόμη και στα πολύ δύσκολα. Τίποτε δεν ήταν αυτονόητο και εύκολο. Σε κάθε βήμα έπρεπε να βρούμε νέες προσεγγίσεις και νέες λύσεις. Τολμώ να ισχυρισθώ, ότι ελάχιστοι ποτέ στον κόσμο είχαν εμπειρία από παρόμοια αποκρατικοποίηση. 

Αλλά τα καταφέραμε και αυτό θα μείνει στο τέλος" αναφέρει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, με αφορμή την υπογραφή πώλησης του 33% του Οργανισμού.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.