.O ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 33% ΤΟΥ ΟΠΑΠ...


Με ικανοποίηση υποδέχτηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνννης Στουρνάρας, την είδηση της εξαγοράς του 33% του ΟΠΑΠ από την Emma Delta, μετά τη βελτιωμένη προσφορά που υπέβαλε η τελευταία...
Απηχώντας τις απόψεις της κυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε, σε δήλωσή του: «Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη μεγάλη αποκρατικοποίηση που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας».

«Τα οφέλη για το ελληνικό Δημόσιο είναι πολλαπλά, αφού αποδεικνύεται η εμπιστοσύνη των επενδυτικών κεφαλαίων στην ελληνική Οικονομία και ταυτόχρονα εξασφαλίζονται, για πρώτη φορά, πέραν του τιμήματος, και έσοδα από φόρους 30% επί των μικτών κερδών, που θα μπαίνουν κάθε χρόνο στο δημόσιο ταμείο» σημείωσε ως πρις τις επιμέρους λεπτομέρειες της συμφωνίας ο υπουργός Οικονομικών.

Και κατέληξε: «Το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων θα συνεχιστεί από την κυβέρνηση με αποφασιστικότητα, προκειμένου να επισπευστεί η έξοδος της χώρας από την κρίση με τους ταχύτερους δυνατούς χρόνους και επωφελέστερους όρους για την εθνική μας οικονομία».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.