.Όλι Ρεν: Τώρα είναι η ώρα της Ευρώπης


Να ξεπεράσουμε τον μύθο ότι δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στην Ελλάδα, υπογράμμισε, ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου ο αρμόδιος επίτροπος Όλι Ρεν, τονίζοντας ότι πρέπει, τώρα, να λάβει το Eurogroup άμεσα μέτρα για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Διακόπτοντας την ώρα των ψηφοφοριών στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Ευρωπαίος επίτροπος, σε συμφωνία με το προεδρείο, παρουσιάστηκε αιφνίδια στην αίθουσα της Ολομέλειας και έκανε δηλώσεις, σχετικά με την κατάσταση των διαπραγματεύσεων της τρόικας με την Ελλάδα.

Η Ελλάδα έκανε ό,τι έπρεπε, τώρα είναι η ώρα των Ευρωπαίων να κάνουν αυτό που τους αναλογεί, είπε χαρακτηριστικά ο Όλι Ρεν.

Απευθυνόμενος στους ευρωβουλευτές, ζήτησε την πολιτική τους στήριξη, για να διευκολυνθεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Ελλάδα, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος βοήθειας.

Αναφερόμενος στην πορεία των έως σήμερα διαπραγματεύσεων μεταξύ τρόικας και Ελλάδας, ο Όλι Ρεν σημείωσε πως διαπιστώσαμε ότι έχει σημειωθεί ουσιαστική πρόοδος στο θέμα της Ελλάδας, αν και δεν καταλήξαμε σε οριστική συμφωνία.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.