.Kανονικό... δελφινάριο

Είναι ο καλύτερος τίτλος που διαβάσαμε τον τελευταίο καιρό «Στα... τέσσερα για την καρέκλα». Αυτό ακριβώς είναι η κυβέρνηση και το αποδεικνύει κάθε μέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ξετσιπωσιάς είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ένας από τους πλουσιότερους βουλευτές της χώρας. 
Ο «δηλωσίας» της αριστεράς, αυτός που έβαλε την υπογραφή του στην ταπεινωτική επιστολή και που το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να κρυφτεί για μερικούς μήνες για να μη βλέπουμε την ξεφτίλα του τι έκανε; Βγήκε με άρθρο του κι επιτέθηκε ξανά στους Γερμανούς και όλους τους κακούς τους οποίους ικέτευε λίγες ώρες πριν με τη δήλωση μετάνοιας.
Επιτέθηκε εμμέσως στον Σόιμπλε λέγοντας ότι ενισχύει την ακροδεξιά και χαρακτήρισε το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης «μόνιμο ζουρλομανδύα».
Με απλά λόγια: «Πέφτουμε στα τέσσερα, γλείφουμε τους δανειστές, αποδεχόμαστε τα σύμφωνα και τα μνημόνια αλλά για εσωτερική κατανάλωση ρίχνουμε κι έναν «δεκάρικο» λόγο για να μαζέψουμε καμιά ψήφο.
Σιγά Ευκλείδη μη σκίσεις κανένα καλσόν με τις επιθέσεις κατά εκείνων που παρακαλάς. Και σιγά μη σε πιστέψει ο κόσμος με τόση περιουσία στο εξωτερικό και χωρίς κανένα ενδιαφέρον αν θα μείνει η Ελλάδα στο ευρώ.
Άλλο παράδειγμα της ξεφτίλας που διακατέχει την κυβέρνηση. Ο πιο αποτυχημένος υπουργός, ο κύριος «Βατερλό» Νίκος Παππάς, που είχε εξαφανιστεί βγήκε πάλι στο φως.
Εξαπέλυσε επίθεση στους δανειστές, με βολές προς τη Γερμανία, την οποία κατηγόρησε ότι αρνείται να παραδεχθεί λάθη και εμμονές, όπως επίσης και κατά του υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας Σόιμπλε, για τον οποίο είπε ότι δεν μπορεί να επικαλείται ότι έχει εκλογές και πως δεν μπορεί να πάει στο κοινοβούλιο. «Κοινοβούλιο έχουμε και εμείς», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Επιτέλους Νίκο, δείξε την πυγμή σου, όχι μόνο στους κακόμοιρους τους εκδότες και τους καναλάρχες. Εμπρός, ο Παππάς θα ηγηθεί της αντίστασης κατά των δανειστών αλλά με στάση... στα τέσσερα και ικετεύοντας.

Έχει καταντήσει αστεία η υπόθεση, κανονικό δελφινάριο και καλύτερο από τον θίασο του... Μάρκο Σεφερλή. Να δούμε μέχρι πότε θα υπάρχουν χειροκροτητές αυτού του μπουλουκιού με ηθοποιούς σαν τον Τσακαλώτο και τον Παππά.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.