.Ετοιμάζουν την ανατροπή Βενιζέλου...Ποιοι θα θέσουν θέμα αλλαγής ηγεσίας

Συνέδριο επανίδρυσης για αλλαγή ηγεσίας και αποκατάσταση της ιδεολογικής φυσιογνωμίας του κόμματος αναμένεται να ζητήσουν μετά τις ευρωεκλογές κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που στο παρελθόν ανήκαν στην κατηγορία των «δελφίνων» και σήμερα βρίσκονται σε φάση συνεννόησης με τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Νίκο Ανδρουλάκη. 

Ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχει η προσωπική σύγκρουση του Ευ. Βενιζέλου με τον Γ. Παπανδρέου, η εν λόγω πρωτοβουλία θα έχει ως αφετηρία την οργανωμένη βάση του κόμματος καθώς το αίτημα για τη διεξαγωγή συνεδρίου θα είναι αποτέλεσμα πανελλαδικής κινητοποίησης και θα ισχυροποιηθεί μέσα από τη διαδικασία συλλογής υπογραφών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παραπολιτικά», συμβουλευτικό και καθοδηγητικό ρόλο στο κυοφορούμενο εσωκομματικό κίνημα διαδραματίζουν πρώην κορυφαίοι υπουργοί που έχουν κατά καιρούς προειδοποιήσει για την ιδεολογική αποστέωση του κόμματος λόγω της άνευ όρων ταύτισής του με τη Νέα Δημοκρατία. 

Πρόκειται, όπως γράφει η εφημερίδα, για τους Δημήτρη Ρέππα, Κώστα ΣΚανδαλίδη, Πέτρο Ευθυμίου, Κώστα Λαλιώτη, Βάσω Παπανδρέου, Απόστολο Κακλαμάνη κ. ά. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.