.Αιχμές κατά ΣΔΟΕ


Αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας του ΣΔΟΕ άφησε, από το βήμα της Βουλής, ο υφυπουργός οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, στον οποίο από χθες έχει περάσει ο έλεγχος του σώματος. Όπως είπε, με αφορμή την υπόθεση παράνομου πλουτισμού πολιτικών προσώπων, δεν μπορεί μια έρευνα να σέρνεται στο χρόνο ενώ αναρωτήθηκε πως είναι δυνατό να φεύγουν οι πληροφορίες και να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης με συνέπεια να αποσταθεροποιείται το πολιτικό σύστημα.
 Πάντως προανήγγειλε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του ΣΔΟΕ ενώ ανακοίνωσε την ένταξη 1.000 ελεγκτών στο ελεγκτικό σύστημα.
Βολές κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και του ΣΔΟΕ εξαπέλυσε νωρίτερα από το βήμα της βουλής και ο πρώην πρόεδρος του σώματος Απόστολος Κακλαμάνης. 
Εγκάλεσε τον κ. Στουρνάρα γιατί αφήνει όπως είπε τη λάσπη για 32 πολιτικούς να κυκλοφορεί, ενώ χαρακτήρισε το ΣΔΟΕ, Σώμα διαρροών, λασπολογίας και μηδενικού έργου.
Εντολή για σχηματισμό δικογραφίας για διαρροή εγγράφων που αφορούν την υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τους πρώην υπουργούς Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Μιχάλη Λιάπη και Γιώργο Βουλγαράκη, έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.