.Η Αθήνα γιορτάζει τα Χριστούγεννα


Αλληλεγγύη, συμμετοχή, χαμηλό κόστος είναι οι βασικοί άξονες και του φετινού εορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως τους διατύπωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, σήμερα. Φέτος για πρώτη φορά η αλλαγή του χρόνου δεν θα γίνει στο Σύνταγμα, αλλά στον πεζόδρομο Απ. Παύλου, με φόντο την Ακρόπολη. 
Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν για να έχουν όλοι πρόσβαση και σε αυτές θα λάβουν μέρος 550 καλλιτέχνες και 200 παιδαγωγοί. 

Η Αθήνα θα φωταγωγηθεί την ερχόμενη Τρίτη 11 Δεκεμβρίου κι οι βασικοί εορταστικοί άξονες είναι: Σύνταγμα, Κλαυθμώνος, Μοναστηράκι, Πεζόδρομος Απόστολου Παύλου, 26 γειτονιές και 13 Κέντρα Πολιτισμού. 
«Η διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων γιορτών θα γίνει εφικτή χάρις στην υπερπροσπάθεια των εργαζομένων στο Δήμο της Αθήνας. Τους ευχαριστούμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης, ενώ πρόσθεσε πως αρωγός στη φετινή διοργάνωση είναι η Wind.

Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη «και φέτος το κόστος των γιορτών ανέρχεται στο 10% του κόστους των προηγούμενων ετών».

Ακόμη, όπως ανακοινώθηκε στην πλατεία Συντάγματος θα παρέμβουν εικαστικά 16 σπουδαστές της ΑΚΤΟ δημιουργώντας μια διαφορετική εγκατάσταση.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα προβληθεί η δράση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της Αθήνας. «Και στις γιορτές τους θέλουμε μαζί μας», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.