.Αντιπαράθεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επέτειο Γρηγορόπουλου


Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ξέσπασε με αφορμή την αυριανή επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η  νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν ο αγώνας για ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή» και με την οποία καλούσε σε συμμετοχή στις συγκεντρώσεις που έχουν εξαγγελθει για 
αύριο. Η Νέα Δημοκρατία με δική της ανακοίνωση χαρακτηρίζει «προκλητική» την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, και «κουκουλοφόρους» τα μέλη της.

Η αντιπαράθεση μεταφέρθηκε και στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης και Δημόσιας Τάξης με πρωταγωνιστές τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση και τον βουλευτή της ΝΔ Θανάση Νταβλούρο.

   Ο κ. Βούτσης επιτέθηκε στη ΝΔ ζητώντας είτε να αποσύρει την ανακοίνωση είτε να την ανασκευάσει λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Η ατζέντα, η φρασεολογία, το γράμμα τέτοιων ανακοινώσεων δεν έχει  ιστορικό προηγούμενο. Υπάρχει μόνο την προηγούμενη του εμφυλίου. Σας προειδοποιώ δεν πρέπει να παίζουμε με τη φωτιά. Η δημοκρατία δεν καλύπτεται από τέτοια φρασεολογία».

   Ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος αντέδρασε κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι συνοδοιπόρος με τη Χρυσή Αυγή.

«Είναι απίστευτη η τακτική σας και αυτό που προασπίζεστε. Είναι πλέον γνωστό ποιοι υπηρετούν και τι, και τι υπερασπίζονται και ποιοι. Οι μάσκες έπεσαν καταλάβετέ το. Αποκαλυφθήκατε. Είστε συνοδοιπόροι με την Χρυσή Αυγή. Έχετε την έννοια μιας ιδιότυπης τρομοκρατικής αντίληψης μπροστά στα αλλόκοτα που θέλετε να επιβάλετε».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.