.Απεργιακή θύελλα


«Παραλύει» την Τετάρτη η χώρα λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του νέου πακέτου οδυνηρών μέτρων. Συμμετέχουν οι Ομοσπονδίες Βενζινοπωλών και Πρατηριούχων, ΟΤΟΕ, δημόσιοι υπάλληλοι σε εφορίες, πολεοδομίες, Τοπική Αυτοδιοίκηση και ΔΕΚΟ, εφοριακοί, καθηγητές δάσκαλοι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, έμποροι, δικηγόροι, μηχανικοί, και τραπεζοϋπάλληλοι. 
Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ θα κυκλοφορήσουν το ΜΕΤΡΟ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, 6πμ με 12 τα μεσάνυχτα το τραμ.  Ακινητοποιημένα τα τρένα σε ΟΣΕ και Προαστιακό. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια.
Τα συνδικάτα καλούν τους εργαζομένους σε συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.
Με τρίωρη στάση εργασίας θα συμμετάσχουν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, στην πανελλαδική πανεργατική απεργία που έχουν εξαγγείλει για αύριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. 
Έτσι, από τις 10 πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι δεν θα εξυπηρετηθεί καμία πτήση εντός του ελληνικού εναέριου χώρου, γεγονός που σημαίνει ότι οι αεροπορικές εταιρίες θα πρέπει να τροποποιήσουν αναλόγως το πτητικό τους πρόγραμμα.
Στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των ηθοποιών μαζί με τα υπόλοιπα καλλιτεχνικά σωματεία και την ΠΟΘΑ, έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, ζητώντας την κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων. Θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εργασίας που θα καταλήξει στο Σύνταγμα. 
Κατά τη διάρκεια της πορείας θα υπάρχουν μουσικά και θεατρικά δρώμενα. Στάση εργασίας, 11πμ με 3μμ, έχει εξαγγείλει η ΕΣΗΕΑ.
Έως τις 20 Οκτωβρίου θα απέχουν από τα καθήκοντά τους  δικαστές και  εισαγγελείς. 48ωρη απεργία Πέμπτη και Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν οι τελωνειακοί Υπάλληλοι.

Νέες κινητοποιήσεις χθες των Ομοσπονδιών καθηγητών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος στις 6 το απόγευμα για να διαμαρτυρηθούν για τις σχεδιαζόμενες περικοπές των μηνιαίων αποδοχών τους και την συστηματική υποχρηματοδότηση των ιδρυμάτων μέσω του Τακτικού Προϋπολογισμού και των Δημοσίων Επενδύσεων. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.