.«Η προστασία της θρησκευτικής και εθνικής ταυτότητας δεν είναι ζήτημα ποινικό», τονίζει η Φ. Γεννηματά


«O σεβασμός της χριστιανικής και κάθε άλλης γνωστής θρησκείας είναι βασικό στοιχείο μιας σύγχρονης ανοιχτής κοινωνίας. Άλλο όμως σεβασμός και άλλο ποινικές διώξεις», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σχετικά με τη σύλληψη του 27χρονου με την κατηγορία της καθύβρισης. 

Η κ. Γεννηματά, αφού αναφέρει ότι ο συλληφθείς θα μπορούσε απλά να σκεφτεί ότι η πράξη του προσβάλλει πολλούς συνανθρώπους του, υπογραμμίζει πως «από το σημείο αυτό, μέχρι του να οδηγείται ένας 27χρονος στα δικαστήρια και μάλιστα με απίστευτη ταχύτητα, υπάρχει ένα χάσμα», που «δεν μπορεί να ανοίγει με προτροπές της Χρυσής Αυγής».

«Μπορεί να κλείσει μέσα από ψύχραιμες ενέργειες της Πολιτείας, αλλά και της Εκκλησίας, που παλεύει διαρκώς κατά του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας», συνεχίζει η κ. Γεννηματά και τονίζει ότι «η προστασία της θρησκευτικής και εθνικής ταυτότητας δεν είναι ζήτημα ποινικό».

Η κ. Γεννηματά είπε ακόμη ότι «αυτά που μας ενοχλούν όταν τα βλέπουμε να γίνονται σε άλλες χώρες, δεν χρειάζεται να συμβαίνουν στην Ελλάδα». 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.