.Σκανδαλολογία... και λάσπη στον ανεμιστήρα

Στην σκανδαλολογία καταφεύγει και πάλι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην ύστατη προσπάθεια που καταβάλλει για να βγει, κάτι εξαιρετικά δύσκολο, από τα αδιέξοδα που βρίσκεται. Στη σκιά της συνεχιζόμενης εργαλειοποίησης διαφόρων διαδικασιών, ακόμα και κοινοβουλευτικών (προ ημερών είχαμε την αόρατη χείρα στο πόρισμα της πλειοψηφίας για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων, σύμφωνα με την καταγγελία του αντιπροέδρου της Εξεταστικής και βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου), το Μέγαρο Μαξίμου θα συνεχίσει την στοχοποίηση των πολιτικών του αντιπάλων.
Η απόφαση που έχει ληφθεί και έχει και την προσωπική υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα είναι να χρησιμοποιηθεί το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για να πληγούν οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά η Ν.Δ. Αυτό θα φανεί καθαρά και την προσεχή Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή του πορίσματος της Εξεταστικής.
Η προσπάθεια της κυβέρνησης εντάσσεται στη δημιουργία κλίματος πολεμικού έναντι κυρίως της Ν.Δ. καθώς εάν στο σχεδιασμό του Αλ. Τσίπρα είναι και οι εκλογές, το πόρισμα για τα ΜΜΕ και τα κόμματα, αλλά και άλλες υποθέσεις που αναδεικνύονται με ένταση, όπως η Novartis, κ.α. θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για να πληγεί, όσο γίνεται, η αξιωματική αντιπολίτευση.
H N.Δ. έχει αποφασίσει να απαντήσει με το δικό της τρόπο και δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, ενώ σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχει η ηγεσία του κόμματος, η σκανδαλολογία και η αναμόχλευση διαφόρων υποθέσεων που έχουν ήδη κριθεί στη συνείδηση των πολιτών δεν αλλάζει το πολιτικό κλίμα.

Κατά την προσεχή συζήτηση στη Βουλή, η Ν.Δ. ετοιμάζεται να απαντήσει στο Μέγαρο Μαξίμου με ειδικούς «πυραύλους» και συγκεκριμένα με την προβολή των υποθέσεων, του δανείου του ΣΥΡΙΖΑ, του κτιρίου του κόμματος, της off shore που είναι πίσω από την Αυγή, κ.α.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.