.Και μη παρέκει…

Τα ονόματα Νώντας Τσάκαλης, Βιβή Ζούλια και Αγγελική Παπαθανασοπούλου δεν είναι γνωστά στο Πανελλήνιο…
Είναι τα ονόματα των νεκρών της Marfin.
H τελευταία, μάλιστα ήταν έγκυος και προστίθεται και το νεκρό έμβρυο στη μακάβρια λίστα…
Δεν τους μάθατε ποτέ, δεν έγιναν πλατείες, δεν… κάηκε ποτέ η Αθήνα στη μνήμη τους, δεν πραγματοποιούνται ετήσιες εκδηλώσεις κάθε χρόνο στην επέτειο του άδικου χαμού τους, γιατί δεν έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια συγκρούσεων με την αστυνομία. Κάηκαν ζωντανοί στο χώρο εργασίας τους…
Και κάποιοι θρασύτατοι μιλάνε για «εργατικό ατύχημα»!
Αλλά οι μάρτυρες στη δίκη τους διαψεύδουν:
Κάηκαν από κουκουλοφόρους που έριξαν μολότοφ στο ισόγειο τραπεζικό παράρτημα που δούλευαν. Κι ύστερα οι κουκουλοφόροι έριχναν «ενισχυτικό» (εύφλεκτο) υλικό για να τους κάψει για τα καλά – μη και τα καταφέρουν να γλιτώσουν! Κι ύστερα οι ορδές των κουκουλοφόρων κραύγαζαν από κάτω στις απονενοημένες κραυγές όσων είχαν βγει στα μπαλκόνια: Να καείτε!
Τα λένε όλα αυτά οι μάρτυρες στη δίκη. Και προσθέτουν πως άλλοι, από την ίδια ομάδα των κουκουλοφόρων,σταμάταγαν τις πυροσβεστικές αντλίες στο δρόμο (στη Σταδίου), για να μη φτάσουν έγκαιρα και τους σώσουν.
Και υπάρχουν και φωτογραφίες από τους εγκληματίες αυτούς (από κάμερες ασφαλείας στους δρόμους) που είχαν κατεβάσει τις κουκούλες και φάνηκαν τα πρόσωπά τους.
Όχι, για την ταυτότητα των κουκουλοφόρων που έκαναν αυτό το ειδεχθές έγκλημα εκ προμελέτης, δεν ξέρουμε πολλά πράγματα ακόμα
Αλλά η γραμματέας του ΚΚΕ είχε καταγγείλει στη Βουλή πριν μερικά χρόνια (αρχές του 2009), λίγο μετά που κάηκε η Αθήνα μετά το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ότι οι κουκουλοφόροι που επιδίδονταν τότε σε εμπρησμούς της Αθήνας έβγαιναν από τα «μπλοκ» του ΣΥΡΙΖΑ!
--Εσείς τους χαϊδεύετε, είχε πει τότε απερίφραστα η κα. Παπαρήγα…
Κι έκτοτε, σε κάθε ευκαιρία, όταν πιάνονταν κουκουλοφόροι, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έσπευδαν στα δικαστήρια να τους υπερασπιστούν.
Όπως παλαιότερα, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν υπερασπιστεί στα δικαστήρια τους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη.
Όπως αργότερα, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν υπερασπιστεί αυτουργούς (κουκουλοφόρους κι αυτούς) στα έκτροπα που έγιναν στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Όταν έδεσαν τους φύλακες του εργοταξίου στα δέντρα και τους περιέλουσαν με βενζίνη. Από τύχη δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα τότε (έπιασε βροχή).
Όλες αυτές οι στενές σχέσεις υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ με πυρομανείς κουκουλοφόρους που καίνε κτήρια και ανθρώπους είναι, ασφαλώς…συμπτωματικές.
Και «καμιά σχέση δεν έχουνε» με το τριπλό έγκλημα της Marfin.
Βέβαια…
Ποτέ δεν αποκήρυξαν τα μέλη και τα στελέχη τους που πάνε και υπερασπίζονται τους δολοφόνους. Αλλά δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα.
Βέβαια…
Ο ίδιος ο πρώην υπουργός τους επί της Δημοσίας Τάξεως, Γιάννης Πανούσης, αποκάλυψε πως έφτιαχναν«αριστερό παρακράτος» και διαπραγματεύονταν με καταδικασμένους τρομοκράτες, δηλαδή δολοφόνους, στις φυλακές! Αλλά καμιά σχέση δεν έχουν μαζί τους. Βέβαια…
Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που ο καινούργιος (μετά τον Πανούση) υπουργός Δημοσίας Τάξεως αποκαλεί τις εγκληματικές οργανώσεις των Εξαρχείων… …«συλλογικότητες» και τις καλεί να διαπραγματευθούν μαζί του!Δηλαδή τις νομιμοποιεί πλήρως!
Αλλά καμιά «σχέση στοργής» δεν έχουν με τους κουκουλοφόρους δολοφόνους. Βέβαια…
Από πόρισμα των ορκωτών λογιστών προκύπτει ότι μη συστημική τράπεζα λειτούργησε ως… «παρατράπεζα»της κυβέρνησης, και χρηματοδότησε σκανδαλωδώς εργολάβο που έβαλε ενέχυρο… βοσκοτόπια, που δενήταν δικά του για να πάρει κανάλι και να χτυπηθεί έτσι η… διαπλοκή!
Αλλά δεν έχουν σχέση με το οργανωμένο έγκλημα. Καμία απολύτως. Βέβαια…
Για πολύ λιγότερα έχουν πέσει κυβερνήσεις κι έχουν πάει φυλακή άνθρωποι.
Να μου το θυμάστε: Όταν θα σκάσει η φούσκα του ΣΥΡΙΖΑ, τότε οι μισοί θα σχίζουν τα ιμάτιά τους, ότι: «δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν μπορούσαν να φανταστούν, έπεσαν από τα σύννεφα»…
Κι οι άλλοι μισοί θα τρέχουν να κρυφτούν ή θα φυγαδευτούν στο εξωτερικό.
Αλλά δεν θα τη γλιτώσουν.
Η «Χρυσαυγίτες» είναι υπόδικοι για άλλα εγκλήματα.
Κάποιοι άλλοι εγκληματίες διαφεύγουν ακόμα.
Ως πότε;
Κι αν κάποιοι αναρωτώνται ακόμα, μήπως… «εξισώνουμε τα εγκλήματα των δύο άκρων», η απάντηση είναι απλή:
Πρέπει να τα… διαχωρίζουμε, άραγε;
Πρέπει να είμαστε άτεγκτοι στους εγκληματίες της ΧΑ, αλλά επιεικείς στους εγκληματίες που υποθάλπει και καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ;
Όχι! Οφείλουμε να είμαστε άτεγκτοι στο έγκλημα και στις εγκληματικές οργανώσεις ό,τι χρώμα κι αν έχουν, ότι ανοησία κι αν επικαλούνται
Οι ακραίοι είναι ακραίοι. Και οι εγκληματίες είναι εγκληματίες.
Κι όποιος το αμφισβήτησε αυτό κάποτε, ήδη το μετανιώνει
Οι νεκροί της Marfin δεν ήταν «αγωνιστές» δεν ήταν «ήρωες» ήταν κάτι παραπάνω: ήταν ΑΘΩΟΙ!
Αθώα θύματα, κακούργων.
Αθώα θύματα ειδεχθών εγκληματιών που τους καλύπτει μια εγκληματική οργάνωση ιδεοληπτικών και τους ανέχεται μια αφασιακή κοινωνία.
Τώρα όμως, η κοινωνία ξυπνάει. Και η αφασία τελείωσε.
Και η ανοχή τελείωσε.
Και η τιμωρία έρχεται.
Και τα αθώα θύματα της Marfin, θα μείνουν στη συνείδησή μας, ως σύμβολα αυτού του παρατεταμένου εγκλήματος που χρόνια τώρα ανεχθήκαμε.

Ως εδώ και μη παρέκει…

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.