.Τον Ιανουάριο το ΔΝΤ στην Αθήνα

Την πρόθεση της Ελλάδος για μετεξέλιξη του προγράμματος του ΔNT σε προληπτική γραμμή χρηματοδότησης μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης της τρόικας αποκάλυψε σήμερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Ταμείου, Γουίλιαμ Μάρεϊ.
Αν και ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει υποβληθεί επίσημο αίτημα από τις ελληνικές αρχές πρόσθεσε ότι όπως προκύπτει από τις επαφές με την ελληνική κυβέρνηση αυτό θα συμβεί ότι μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης, Ανέφερε δε πως το ίδιο συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις που μια χώρα επανακτά την επαφή με τις αγορές, προκειμένου τα χρήματα του ΔΝΤ να λειτουργούν ως ανάχωμα. 

Κληθείς να ξεκαθαρίσει εάν οι πολιτικές εξελίξεις θα μπορούσαν να ματαιώσουν την επιστροφή της τρόικας στην Αθηνά, επανέλαβε πως η αναμενόμενη επιστροφή προσδιορίζεται για τον Ιανουάριο. Σε ερώτηση για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και εάν αυτή λειτουργεί αποσταθεροποιητικά για την οικονομία, ο Γουίλιαμ Μάρεϊ τόνισε πως συνήθως υπάρχει μεταβλητότητα σε χώρες που διεξάγονται εκλογές.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.