.«Αν αποτύχουμε εμείς, θα έρθει η τρόικα», διεμήνυσε ο Ρέντσι μιλώντας σε συνεργάτες του

«Αν αποτύχουμε εμείς, αν αποτύχει η κυβέρνησή μου, θα έρθει η Τρόικα», φέρεται να είπε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, σε στενούς του συνεργάτες, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Την δήλωση αυτή αποκαλύπτουν δημοσιεύματα στην εφημερίδα Λα Στάμπα (Τορίνο) και μέσα ενημέρωσης του ομίλου της οικογένειας Μπερλουσκόνι.

Η αντίδραση του Ιταλού πρωθυπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες, οφείλεται στην στάση της εσωκομματικής αντιπολίτευσης των Δημοκρατικών, η οποία συντάχθηκε, στην αρμόδια επιτροπή της βουλής, με την Φόρτσα Ιτάλια του Μπερλουσκόνι και το Κίνημα Πέντε Αστέρων, στηρίζοντας τροπολογία με την οποία ζητείται η κατάργηση της ιδιότητας των ισόβιων γερουσιαστών.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό κανάλι Rainews, ο Ιταλός πρωθυπουργός προειδοποίησε εναντίον των προσπαθειών των «εσωκομματικών του αντιπάλων να τον φοβίσουν, αδιαφορώντας για όσα είπε χθες ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ». Ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής άφησε χθες ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί από την Ιταλία, η επιβολή έκτακτων οικονομικών μέτρων τον Μάρτιο του 2015.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.