.Υποβιβάστηκε ο Άρης

 Για 3η φορά ο Άρης βιώνει μία από τις πιο «μαύρες σελίδες» στην ιστορία του, τον υποβιβασμό στη Β΄ Εθνική. Τρεις «στροφές» πριν το φινάλε της σεζόν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης «αποχαιρέτησε» και μαθηματικά τη Σούπερ Λίγκα, μετά την εντός έδρας ήττα από τον αδιάφορο Εργοτέλη με 2-0, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τα γκολ της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία έμεινε στο 87΄ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Στοΐκοβιτς, πέτυχαν οι Σαρρής (28΄) και Διαμαντάκος (30΄).

ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-0
Με πρωταγωνιστές τους δύο Βραζιλιάνους, Ζε Εντουάρντο και Ντουντού, ο ΟΦΗ νίκησε στο Ηράκλειο τον Ατρόμητο με 2-0, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Στο 57΄ και 67΄ οι Ζε Εντουάρντο και Ντουντού αντίστοιχα, βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα του Σηφάκη και χάρισαν στους Κρητικούς το 7ο εντός έδρας «τρίποντο»
 και 10ο συνολικό στη σεζόν.  
 
Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-1
Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης Πανιώνιος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αραβίδη (29΄) ενώ για τους Αγρινιώτες ισοφάρισε ο Μαρτίνες (69΄).

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.