.«Δεν χρειαζόμαστε σήμερα βεντέτες στην κεντροαριστερά»

«Δεν χρειαζόμαστε σήμερα βεντέτες στην κεντροαριστερά, ούτε ξεκαθάρισμα λογαριασμών του παρελθόντος» τονίζει ο υφυπουργός, αρμόδιος για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Είναι η στιγμή να βάλει ο καθένας πλάτη για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση. 

Είναι η στιγμή να ξεπεράσουμε την παγίδα των κόκκινων γραμμών και να κάνουμε θετικές και συγκεκριμένες προτάσεις που θα αποτελέσουν και την προϋπόθεση συνεργασίας με τα άλλα κόμματα» σημειώνει ο κ. Καψής και προσθέτει: 

«Είναι απόλυτα αναγκαίο ένα ισχυρό κεντροαριστερό κόμμα. Είναι αναγκαίο για την πολιτική σταθερότητα, για να υπάρξει μια πολιτική δύναμη που να εκφράζει και την ευρωπαϊκή πολιτική και την μεταρρυθμιστική δυναμική που χρειάζεται η χώρα, μαζί με την δικαιοσύνη και την κοινωνική αλληλεγγύη. 

Αυτή είναι η πεμπτουσία της αριστεράς και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να στρατευθούν όλοι όσοι πιστεύουν στην κεντροαριστερά».

Ο κ. Καψής εκφράζει την πεποίθηση ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα είναι έτοιμη να εκπέμψει πλήρως ενόψει της ελληνικής προεδρίας. 

«Παρότι υπήρξε καθυστέρηση στο να ανοίξει η Αγία Παρασκευή και να επιστρέψουν στο ραδιομέγαρο και αυτό κάποια στιγμή δημιούργησε ένα κλίμα ανησυχίας δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο τέλος» τονίζει ο κ. Καψής.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.