.Η πλατεία Ταιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης ήταν ο επόμενος "στόχος" των δύο Τσετσένων βομβιστών


Ο ύποπτος ως δράστης της βομβιστικής επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστόνης Τζοχάρ Τσαρνάεφ μεταφέρθηκε σε φυλακή του Φορτ Ντέβενς της Μασαχουσέτης από το νοσοκομείο όπου είχε διακομισθεί βαριά τραυματισμένος μετά τη σύλληψή του πριν από μία εβδομάδα, ανακοίνωσε η αμερικανική δικαστική αστυνομική υπηρεσία.

Ο Τσετσένος Τζόχαρ Τσαρνάεφ 19 ετών, αποκάλυψε στην ανάκρισή του ότι τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για την επίθεση στη Βοστόνη, σχεδίαζαν να οδηγήσουν μέχρι τη Νέα Υόρκη και να τοποθετήσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς στην πλατεία "Ταιμς Σκουέρ".

Το σχέδιό τους κατέρρευσε όταν συνειδητοποίησαν ότι το αυτοκίνητο που είχαν κλέψει δεν είχε αρκετή βενζίνη ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους, είπε ο επίτροπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Ρέι Κέλι.

Τα μέτρα ασφαλείας στην πόλη είναι αυξημένα μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 και όπως δήλωσαν οι αξιωματούχοι, το σχέδιο των Τσετσένων βομβιστών αποδεικνύει ότι η Νέα Υόρκη συνεχίζει να αποτελεί στόχο.

Ένας Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής άσκησε έντονη κριτική στην πολιτική ασφαλείας του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, λέγοντας ότι οι επιθέσεις στη Βοστόνη σκιαγραφούν ένα «μη αποτελεσματικό» σύστημα εθνικής ασφάλειας.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.