.Μετά μουσικής ο 2ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας


Μελωδικό θα είναι το ξεκίνημα για τους δρομείς που θα δώσουν δυναμικά το «παρών» στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, το πρωί της Κυριακής. Από τις 8.30 το πρωί η Φιλαρμονική Πνευστών του Δήμου Αθηναίων, υπό την διεύθυνση του Χρήστου Παππού, υπόσχεται να δώσει το ρυθμό και να ανεβάσει τη διάθεση τόσο των 10.000 και πλέον δρομέων, όσο και των θεατών που αναμένεται να πλημμυρίσουν τους κεντρικούς δρόμους για να τους χειροκροτήσουν, με γνωστές μελωδίες από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.
Η γιορτινή διάθεση μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος δεν θα σταματήσει όμως στις 9:00, οπότε και θα δοθεί η εκκίνηση για τους δρομείς του Ημιμαραθωνίου. Η Φιλαρμονική Πνευστών του Δήμου Αθηναίων θα παραμείνει στην αφετηρία για να συνοδεύσει όλους τους αγώνες που θα ακολουθήσουν έως τις 11:00.
 
Ακόμη λοιπόν κι εκείνοι που δεν έχουν αποφασίσει να τρέξουν ?αν και προλαβαίνουν διότι υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές για τα 3χλμ θα κλείσουν το Σάββατο και η συμμετοχή είναι δωρεάν? έχουν λόγο να κατέβουν το πρωί της Κυριακής για μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να χειροκροτήσουν τους δρομείς και να απολαύσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα σε μία πόλη χωρίς αυτοκίνητα.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.