.Επίθεση σε όλα τα μέτωπα από τον Αλέξη Τσίπρα


Σκληρές επιθέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις περιελάμβανε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ακροπόλ, σε μία κατάμεστη αίθουσα, με τον κόσμο να φτάνει μέχρι την Ιπποκράτους και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μπαίνει με μουσική υπόκρουση ένα τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη.
“Ο κόσμος εδώ μου θυμίζει κάτι από παλιές εποχές επί ΕΔΑ, όταν τα θέατρα γέμιζαν μέσα κι έξω από δημοκρατικό κόσμο”, σχολίασε μάλιστα.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η επίθεσή του προς το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, που χαρακτήρισε “επιφανείς ακροδεξιούς αναλφάβητους” και “μικρούς Γκέμπελς του συστήματος” που στοχοποιούν όλα τα στελέχη του κόμματος. 
Μάλιστα, εισέπραξε το δυνατό χειροκρότημα του κοινού όταν τόνισε πως τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε ό,τι λένε και κάνουν.
Σκληρή ήταν η επίθεση του Αλέξη Τσίπρα και στη Χρυσή Αυγή, την οποία αποκάλεσε “συμμορία μπράβων της νύχτας που δολοφονούσε στα στενά μετανάστες” και τώρα αποτελεί “πολιτικο-στρατιωτικό πυλώνα του συστήματος της διαπλοκής”, αλλά και στους ακροδεξιούς θύλακες μέσα στην Αστυνομία, 
που “με την κάλυψη της πολιτικής ηγεσίας, συμμετέχουν ενεργά στον πολιτικό σχεδιασμό της σημερινής τρικομματικής κυβέρνησης, επιχειρώντας άμεσες παρεμβάσεις στην καθημερινή ατζέντα”.
Αιχμηρά λόγια επεφύλασσε και για τα ΜΜΕ, για τα οποία σχολίασε: “Τα επίσημα καθεστωτικά μίντια της χώρας, το μακρύ χέρι της οικονομικο-πολιτικής διαπλοκής στην Ελλάδα, το “αυγό του φιδιού”. 
Ο μηχανισμός εκείνος που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια δεοντολογίες και δημοσιογραφική ανεξαρτησία και μεταβάλλεται σε ένα ωμό μηχανισμό διαστρέβλωσης της πραγματικότητας”.
Κλείνοντας, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε: “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρόσωπο της κοινωνίας που βάλλεται. Είναι ο εργάτης, είναι ο απεργός Είναι ο άνεργος που ζητάει δουλειά. Είναι ο συνταξιούχος Είναι ο μετανάστης που ζητάει φως και αξιοπρέπεια. Είναι η νέα μόνη γυναίκα 
Είναι ο άνθρωπος με την αναπηρία που θέλει να κυκλοφορεί περήφανος στο δρόμο. Είναι η εργαζόμενη γυναίκα που δουλεύει part time σε δύο και τρεις δουλειές. Είναι ο δεκαεξάρης που ασφυκτιά. Είναι ο γιατρός που μάχεται για τη ζωή του ασθενή του, ο εκπαιδευτικός που πασχίζει να κρατήσει ζωντανό το δημόσιο σχολείο και το πανεπιστήμιο. 
Είναι ο νεολαίος που μάχεται για το περιβάλλον, το νερό και τον αέρα. Είναι κάθε άνθρωπος με την ιδιαιτερότητά του που δεν θέλει να την αισθάνεται ως μειονεξία. Ο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλες και όλοι εμείς, το πρόσωπο του κάθε καταπιεσμένου ανθρώπου στη σημερινή Ελλάδα”.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.