.Εντείνονται οι προεκλογικές διεργασίες στους δήμους


Εντείνονται οι προεκλογικές διεργασίες στους δήμους, αν και απέχουμε ακόμη απ’ την κάλπη περίπου ενάμισυ χρόνο, ενώ δεν έχει ακυρωθεί και το ενδεχόμενο μετάθεσής της για το 2015.

Στου Ζωγράφου, μετά την αναγόρευση του κ. Αγγελόπουλου ως διαδόχου του κ. Καζάκου στο…διάδοχο σχήμα της ΔΑΔΑ, έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί η κάθοδος δύο ακόμη συνδυασμών από τον ενιαίο ως πριν λίγο ενιαίο κορμό της κεντροδεξιάς και έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα των στελεχών που τους απαρτίζουν. 

Φυσικά, όλα αυτά μπορούν να ανατραπούν, καθώς η ΝΔ ΔΕΝ έχει ακόμη υποδείξει κομματικό υποψήφιο στην περιοχή, ενώ πολλή κουβέντα γίνεται για την τελική επιλογή του κ. Καζάκου.

Απ΄την άλλη πλευρά, ο σημερινός δήμαρχος κ. Καλλίρης, είναι ο πλέον ευνοημένος αυτής της πολυδιάσπασης της κεντροδεξιάς, έχει αρχίσει να δίνει δείγματα της πολιτικής «αμφίπλευρης διεύρυνσης» που θα ακολουθήσει, οδηγώντας στην κάλπη μια ΑΝΕΞΕΡΤΗΤΗ πλέον παράταξη. 

Ήδη κάποιες τοποθετήσεις που έκανε σε οργανισμούς του Δήμου έχουν μια τέτοια «σημειολογία», ενώ ταυτόχρονα φημολογείται μια κινητικότητα επαφών με τοπικά στελέχη μιας διαπαραταξιακής εμβέλειας.

 Στην Καισαριανή, οι μονομάχοι της κάλπης θα είναι ο κ. Καμπάκας και ο κ. Τζόκας. Υπάρχει, όμως, παρασκήνιο για κάποιες-έστω ανιχνευτικές κινήσεις-υποστηρικτών της διοικούσας παράταξης-ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ αναφερόμαστε στους τρεις ανεξάρτητους- για αυτόνομη κάθοδο. 

Επίσης, μέρα με τη μέρα μάλλον γίνεται βεβαιότητα ότι η ΝΔ δεν θα επιδιώξει αυτόνομο συνδυασμό στην πόλη, αφού τα στελέχη της εκτιμούν ότι πολύ δύσκολα να ξεφύγει απ’ το 12%.

 Στο Βύρωνα, μετά από ένα νέο γύρο φημών που ήθελαν τον κ. Χαρδαλιά να κατευθύνεται προς την περιφέρεια, που έδωσαν κάποιες προσωρινές προσδοκίες σε δελφίνους της παράταξης, το σκηνικό θα θυμίζει αρκετά τις προηγούμενες εκλογές του 2010. 

Μόνη εξαίρεση, μέχρι στιγμής, ότι της παράταξης του ΠΑΣΟΚ θα ηγείται πλέον ο κ. Σωτηρόπουλος. Σημειώστε: θα είναι ένας από τους λίγους δήμους στον οποίο το ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει αυτοτελή κάθοδο…
Περισσότερο ρεπορτάζ και παρασκήνιο στη ΖΩ2 που έρχεται τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.