.Επενδύσεις και απασχόληση, οι προτεραιότητες του πρωθυπουργού


 Συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες είχε από το πρωί στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς καθορίζοντας τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα μετά και τη θετική απόφαση του Eurogroup που οδηγεί στην εκταμίευση της δόσης.
Προτεραιότητα για τον πρωθυπουργό είναι η προσέλκυση ξένων επενδύσεων αλλά και η επέκταση όσων ήδη βρίσκονται στη χώρα μας, με στόχο την εισροή κεφαλαίων και την ενίσχυση της ρευστότητας αλλά και την μείωση της ανεργίας.
 
Το πρωί της Δευτέρας, ο Αντώνης Σαμαράς θα δεχθεί στο γραφείο του εκπροσώπους 16 μεγάλων πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα παρουσία και των κ.κ. Στουρνάρα, Χατζηδάκη και Μηταράκη. Στόχος του πρωθυπουργού είναι η διεύρυνση της παρουσίας τους στην Ελλάδα και φυσικά η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
 
Την Τρίτη ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση ενώ την Τετάρτη το βράδυ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στα επίσημα εγκαίνια της αντιπροσωπείας του ιδρύματος Konrad Adenauer, στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Παράλληλα, σήμερα ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον διοικητή της Διοίκησης Άμυνας Νήσου Μεγίστης, αντισυνταγματάρχη Βασίλειο Λαγογιάννη και με τον αρχιφύλακα του Φυλακίου της νήσου Ρω, λοχαγο Αθανάσιο Σίσκο, μετά από πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου ο οποίος διανυκτέρευσε χθες στο νησί, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε στρατιωτικές μονάδες και ακριτικά φυλάκια των Δωδεκανήσων.
 
Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους δύο αξιωματικούς να μεταφέρουν τις θερμότερες ευχές του σε όλους τους ένστολους που υπηρετούν υπό τις διαταγές τους στις μονάδες της περιοχής τους.
 
Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέστησε σαφές ότι "παρά τις εξοικονομήσεις δαπανών, που ήταν υποχρεωτικές για να μπορέσει η χώρα να αποφύγει τη χρεοκοπία, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος παραμένουν και θα εξακολουθήσουν να είναι ο μεγάλος εγγυητής για την εθνική ασφάλεια, την εθνική κυριαρχία, την ανεξαρτησία, την ακεραιότητα της χώρας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες".

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.